IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

atlants lv

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
šodien ieeju inboksā... lasu e pastus. uzduros atlants.lv...lasu un lasu to e pastu,līdz nonāku pie rindiņām:lielākie pelnītāji(tur minēti viņu vārdi). un naudas summas pierakstītas cik viņi pelna.
kā nodarbojas ar šo lietu_raksta referātus un tamlīdzīgas lietas un par to saņem naudu?

jā, tu ieliec savu uzrakstīto referātu un ja kāds to nopērk tu sanem naudu (15% no darba cenas) pasam kadi 3ls tur nopelniti :D

ooo,forši! es tur izceltos ar saviem literatūras vai bioloģijas darbiem!

Autoratlīdzības apjoms un izmaksas kārtība
Autoratlīdzības apjoms ir 15% no darba lejupielādes maksas par katru lejupielādes reizi. Darbu lejupielādes statistika, kā arī uzkrātās autoratlīdzības apmērs ir pieejams autora profilā.

Uzkrāto autoratlīdzību ir iespējams tērēt citu autoru darbu lejupielādei – tādam nolūkam ir jāapmeklē autora profila sadaļa „iegādāties CDI-kodu”.

Lai saņemtu autoratlīdzības izmaksu naudā, nepieciešams pa pastu atsūtīt rakstveida iesniegumu, kura forma ir pieejama autora profila sadaļā „Iesniegums”. Iesniegums ir jānosūta tikai vienu reizi un pēc tam autoratlīdzības izmaksu naudā var saņemt neierobežoti ilgu laiku. Izmaksa naudā tiek veikta, ja uzkrājums izmaksai konkrētajā mēnesī ir sasniedzis vismaz Ls5,00. Ja uzkrājums nav sasniedzis minēto robežu, tas tiek pieskaitīts nākošā mēneša uzkrājumam.

njā nesen ieliku tur divus savus darbus :)
tikai nepalasīju ka tikai 15% dabūtu, maz baigi, skopie nūģi...

jap, 15% tieshaam ir pamaz, vinji domaa ka mees esam kaut kaadi laukji un neizinam ka par informacijas produktiem maksaa liidz 75% :)

tas dod ideju, ka ir jaataisa jauns portaals, daudz krutaaks no aspekta, maksaat vairaak un cilveeki patjanjica:) ar labu marketingu kopaa varetu buut easy:)

nu jā, bet iespējams, ka viņiem ir labi pārdomāts un ja dod vairāk autoram, tad peļņa sanāk pārāk maza...
viņiem tagad labs trumpis ir oficiālais bibliotēkas statuss, kas vismaz PR ziņā rada uzticamību...
tie referāti gan ir diezgan dārgi palikuši, manu labāko novērtēja par 6Ls, nez vai daudzi gribēs tik daudz maksāt... nav jau profesionālu rakstu krājumi kā sage vai jstor, kur tiešām profesori raksta kvalitatīvus darbus, ko var pa 20-30$ dabūt...

Iedomajies, no 6ls tu dabuun, 90 santiimus:) bija veerts censties? :) tad jaud rukaat uz pasuutiijuma, ja ir iekaariens, es teiksim saveejos laikam nopubliceeshu onlainaa, sadaliishu pa taadaam garaakaam lapaam un buus googlei prieks un cilveekiem prieks :)

bet tas referats tur staves visu laiku un vinu tev var nopirkt jebkura laika. agrak kad apmaksa bija tikai ar sms tad vaiark par 15% diez vai vini gribetu maksat, jo pasiem no tas sms maz tiek, bet tagad kad var ari ar kreditkarti, vajadzeja viniem palielinat autora atlidzibu

nu bet uzcep pats savu lapu :) teiksim, vot par inflaaciju, uzcep taadu centraalo referaata lapu un tur visu laiku pa 5ls var nopirkt, teiksim 1x gadaa vinjsh tiek updeitots
un tur jau 100lpp gas, 200 avoti, utml

klientam tik copyu/paste, cut and etc:P

aizmirstiet par to atlantu! vinji ne tikai suda 15% maksaa bet ari chakaree, novelk kauko, vilcinaas ar izmaksu, kaukadi mistiski uzkrajumi jasavaac, kurus nemaksaa utt. no daudziem esmu dzirdejis. nav verts!

es tur refrātu nekad nepirktu zinu cik tie ir sū'digi, labāk pašam uztaisīt :wink:

es gan paris reizes esmu pircis. tas ir tad kad pasam slikusm rakstit vai ari pedeja diena atceries ka vajag referatu :D

Atpakaļ
Tops