IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate ar ko sākt?

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Esmu izlasījusi viskautko ar šo lietu. Sapratu,ka man jāizveido sava mājas lapa.Tālāk man jāizlemj ko gribu reklamēt ja? Piemēram man tā mājas lapa ir gatava tad izdomāju,ka reklamēšu kautkādas sieviešu kurpes un piesaistīšu klientus kautkādam uzņēmumam.Bet vai kāds lūdzu varētu paskaidrot kas man tieši tas pirmais jādara kad tā mana mājas lapa ir gatava?vienkārši jāsasaistās ar to uzņēmumu un manā mājaslapā jāreklamē prece?pareizi sapratu?

Labak gan izvelies tematu (reklamejamaas preces) un tad veido lapu.
Ja uztaisisi lapu par dzeju un tur ieliksi gramatu reklamas par biznesu, nu nez nez. Tam nebus efekta.

Vai to video noskatijies, ko Andy te ir ielicis? Noskaties un tad sapratīsi kā to savu lapu reklamēt.
Var likt visos forumos savā parakstā (signature) ar uzvedinošiem vārdiem kā arī reklamēt traffic exchange lapās un citur

man tas video neiet no tās lapas,tapēc ielādēju.vēlāk mēģināšu to video caur kautko apskatīties.

p.s. izveelies pareizus produktus, kaut ari mana kaaja vairs neaug, es joprojam nevaretu nopirkt apavus internetaa - vienaa veikalaa 43 ir par lielu, citaa 45 ir taa tik... izvelies kaut kadus sakaistuma, novaajeshanas produktus;) kaut ko ko var nopirkt nelaikojot;P maikas un stringi bus gruutak pardodami;

es domaju pareizi ir saprast savu auditoriju. respektivi, kam tu raksti? un tad ari atrast vajadzigus sponsorus.

jo, piemeram, ja galvena auditorija bus amerikanu "housewifes", tad ari ir jega reklamet kadus "fat binders" (to pashu Proactol - par tiem sikak tev var pastastit Sandij).

aniway, ir jaorenteeja uz vienu - bus jastradaa, bus jaaraksta teksti angliski, bus japromotee;)

Atpakaļ
Tops