IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Ar ko saakt pa iistam?

individual teica:
ja lapa nepieciešama tikai privāti vai naudas pelnīšanai, vienkāršāk un lētāk (bezmaksas) būs izvēlēties kādu jau gatavu dzinēju + templeitu.
ja viss aizies un liktās cerības būs attaisnotas varēsi noalgot kārtīgu uzņēmumu kas pa pāris tūkstošiem izvedos kārtīgu saitu tieši tev.

99.99% LV uznjemumiem ir 0 sajeegas par ekomerce lapaam :)

Kas īsti ir domēns un kas īsti ir hostings? Vai kāds var izskaidrot to interneta sistēmu, sākot ar to, ka cilvēks vienkārši mājās ir uztaisījis smuku web un tagad grib iet tālāk?

domens - www.i-bizness.info (vislabak regjistret atsevishkja kompanija, jo parasti hostingi uzbliezh paris $ vairak pa virsu :D)
hosting - serveris uz kura staves tavi html/php/asp/jar/folderi/jsp and much faili

kad tos samekle tad panjem kadu aff progu pieregojies panjem link, ieredirecte ieksh savas lapas, un tad reklame visados variantos :)

Kas ir tā aff programma ? Mana mājaslapa un visi pārējie failiņi stāv vienā mapē, un kā tas ir "stāvēs uz hostinga" - vai šo manu mapi būs kaut kā jāiešēro? Ja es no sava datora kaut kā dabūju to web internetā, vai tad manam datoram visu laiku būs jābūt ieslēgtam?

nu var taa gna taa, labak noperc hostu, buus jauploude uz ftp, aff programma - tas jau aiziet kategorijaa affiliate programs, sk augsha ir tema pa to. Tur ir raxtits kas tas tads ir

Pieņemsim, ka es esmu nopircis hostingu. Tad man (kā ftp) jāieliek mana "Web" mapīte norādītajā vietiņā un jāatzīmē, kura no visām manām lapām ir homepage, ja ? Un tad jāuzraksta mans domēns www.manalapa.lv , ja? Kad es pērku hostingu tur jau tiks iekļauts tas domēns, kuru es varēšu izvēlēties?

Un es varēšu turēt savu datoru izslēgtu? Kā man būtu jārīkojas, lai upgrade'otu savu lapu?

1. tev ir lapa
2. tev nepieciesams domens - iegadajies to nic.lv (lv domens) vai dajebkur citur com org net utt, (godaddy.com ir ok)
3. Meklejam hostingu, ja hostejies uz servera pa kuru katru menesi maksa paris naudinas tad tavs dators pilnigi neka nav saistits, ja taisi webserveri uz sava pc tad tam jabut visulaiku ieslegtam (sudigs variants, padoma pats kapec)
4. Pats prastakais variants, tev ir piekluve ftp. tur uzmet savas majaslapas failus un kad kas jamaina parmet izmainitos failus pa virsu.
5. Ad domena piesaistisanu kramejas hostinga firma, perkot domenu tik noradi vinu dns serverus.
6. priecajies par lapu un piesaisti apmekletajus
i viss.

viens no letakajiem un labakajiem hostingiem ir sis http://www.webmakingtools.com/?ct=67976976
domenus ka jau ieteica iesaku pirkt seit http://www.webmakingtools.com/?ct=67976818

apmaksat var ar kreditkarti, paypal u.c

hosts nepieder man. taja lapa ir tikai neliels apraksts par hostu. papeti pats. tur ir ari citi hosti un ne tikai ;)

sandis teica:
individual teica:
ja lapa nepieciešama tikai privāti vai naudas pelnīšanai, vienkāršāk un lētāk (bezmaksas) būs izvēlēties kādu jau gatavu dzinēju + templeitu.
ja viss aizies un liktās cerības būs attaisnotas varēsi noalgot kārtīgu uzņēmumu kas pa pāris tūkstošiem izvedos kārtīgu saitu tieši tev.

99.99% LV uznjemumiem ir 0 sajeegas par ekomerce lapaam :)

Es teiktu, ka visiem 100% :D :D :D
Es īsti nezinu ar kuru galu viņi domā, bet no Interneta Mārketinga pat smakas Latvijā nejūt!

Varbūt tapēc ka pārāk maza valsts?
Nu paskaties procentuāli! Cik cilvēki ar to nodarbojas ASV un cik LV? Būs līdzīgāks skaitlis nekā ņemot pēc cilvēkiem. Mums maz iedzīvotāju, maz nodarbojas. i Nesalīdzināsi ar mijonu valstīm, kur viena pilsēta 4x lielāka par Latviju.

jup, pats kur stradaju pa web adminu viena firmas latviju lapa, nebij aizdomajushies ka var ielikt lapa i-net veikalu, es vinjiem pateicu, tag kodees :D

Tam nav nekāda sakara ar iedzīvotāju skaitu - es jau nerunāju par kaut kādiem super-truper-mega web projektiem.

Vienkāršas firmu lapas, kurām būtu jāpalīdz biznesam, ir tīrākais izsmiekls! Nekā no leadu ģenerēšanas, kompānijas prezentēšanas, kontakta veidošanas utt.
Latvijā joprojām ir uzskats, ka web lapa ir vienkārši kompānijas vizītkarte onlainā - vienkārši ar bildītēm, tekstu un telefona numuru!

Šodien skatījos lietotus autiņus vienā LV lapā - man apnika - bildes bija JPEG uz 700 Kb viena, nu kuda daļše :D :D :D

Domains ir tavas lapas nosaukums:)

Hostings ir vieta kur tiek tureeti tavi faili.

Pec tam hostinga kompaanija uz sava servera sakonfiguree, ka ierakstot www.tavsnosaukums.lv versies valjaa tavis veidotaa lapa;

Lapa staav uz hostinga servera, tur tu to aizkopeesi katru reizi kad velesies atjaunot to vai tml; domaa par to kaa parkopeeshanu starp divaam mapeem, shajaa gadiijumaa starp 2 datoriem; ja esi kachaajis internetaa muuziku utml tad iedomajies ka shis ir preteejs process un tu uplodo to aukshaa;

FTP ir programma kas nodroshina shadu kopeshanu starp 2 datoriem/serveriem, noradot IP adreses, paroles, loginus; Tas arii viss;

Ja tev bus linux hostings (99%) ka buus, tad GALVENAA lapa jasauc par index.html vai index.php

via index.jsp index.asp vai index.aspx :D, atkarigs kada valoda taisi to lapu, un tur nekas ari ipashi nav kajonfigure, ieliekam dns un A serverus, un attiet, ja e-mail vajag vel MX!

ftp ir programma? man likaas ka tas ir vienlīdzīgs ar http tikai tas ir tāds kā milzīgs 'šērings'...

Atpakaļ
Tops