IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

abeus - obeus.com

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
http://obeus.com/?ref=1437

If you need to advertise your web project and don't have spare money, you are in the right place. The following article describes Obeus.com potentials, directed to help you to find an optimal advertising solution.

Two main problems the advertiser faces are:

1. Where to find favorable ad space?
2. What is the real cost of advertising and is it worth of spent money?

Obeus.com gives comprehensive answers to these questions.
With Obeus.com you can:

* Cover the whole field of your interest. Just create the ad, define the desired target group — and it will be automatically delivered to each potential visitor of your website. Remember, that you pay money only for real, but not potential visitors!
* Take a full control of your advertising campaign and money.
* Select the target websites yourself.
* Create an ad and start advertising campaign in the shortest possible time.
* Advertise even for free! No mimimum CPC value is set.

http://obeus.com/?ref=1437

Pay into e-gold, earn from clics. Ads are looking like Google Adsense.

es loti veletos uzzinat tadu lietu. Kaa tur isti notiek taa pelnisana? Es tur esmu pieregistrejies. Izveidoju my site. Vini vinu pienema(atsutija uz e-pastu ka Your site was reviewed and accepted. Now you can publish Obeus Ads on this site.) Tas veel butu skaidrs. Talak es eju uz my Ads un izveidoju to. Tadeju uz my Campaigns un tur ar sataisu kampanu. Nekur nekadu html kodu nevaru dabut lai varetu ielikt majaslapa un citi varetu klikot pa vinu. Vienigais banneris ko tur atradu ir prieks referaliem. Banneris uz kura uzspiezot var piergistreties. Kads varetu man apskaidrot kas tur par brinumiem notiek? Un ka tur isti notiek ta pelnisana!

un kāpēc ir vajadzīgs kaut kas cits izņemot adsense?
šaubos vai par tiem klikiem maksās vairāk nekā google...

vik4a89 teica:
es loti veletos uzzinat tadu lietu. Kaa tur isti notiek taa pelnisana? Es tur esmu pieregistrejies. Izveidoju my site. Vini vinu pienema(atsutija uz e-pastu ka Your site was reviewed and accepted. Now you can publish Obeus Ads on this site.) Tas veel butu skaidrs. Talak es eju uz my Ads un izveidoju to. Tadeju uz my Campaigns un tur ar sataisu kampanu. Nekur nekadu html kodu nevaru dabut lai varetu ielikt majaslapa un citi varetu klikot pa vinu. Vienigais banneris ko tur atradu ir prieks referaliem. Banneris uz kura uzspiezot var piergistreties. Kads varetu man apskaidrot kas tur par brinumiem notiek? Un ka tur isti notiek ta pelnisana!

Tev jāiet uz My Sites tur Advertising Blocks kolonnā jāuzspiž uz View Blocks ikonas un tur arī būs kods. :)

axemaned teica:
vik4a89 teica:

Tev jāiet uz My Sites tur Advertising Blocks kolonnā jāuzspiž uz View Blocks ikonas un tur arī būs kods. :)

skaidrs! liels paldies :)

Šitie maksā tīri labi :) Nedēļā uzkrājas vajadzīgais minimums ($1) un otrajā/trešajā dienā pēc pieprasījuma naudiņa jau sēž egoldā :)

Atpakaļ
Tops