IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

---

Veiksmi darbojoties LTC partnerprogrammā. Šādi spamojot pie jauniem klientiem netiksi :) ..

Vēl kas - gribēju vēl Tevi pabrīdināt novērs vienu kļūdu - laikam menedžeris vēl to nav pamanījis - esi pārkāpis līguma noteikumu nr. 6:
6.3. Lattelecom zīmola atslēgvārdi. Aizliegts izmantot Lattelecom zīmola atslēgvārdus „Lattelecom” un „Lattelekom” kā domēna vai subdomēna nosaukuma sastāvdaļu, izveidot kontus web resursos (Twitter, Draugiem, Facebook un tml), kuru nosaukumos pilnībā vai daļēji būtu iekļauts zīmola atslēgvārds.

Par domēnu - paldies, ka pabrīdināji! Starp citu, es nespamoju. Ir kādi ieteikumi, kā darboties Lattelekom partnerprogrammā?

AndrejsLi teica:
Par domēnu - paldies, ka pabrīdināji! Starp citu, es nespamoju. Ir kādi ieteikumi, kā darboties Lattelekom partnerprogrammā?
Par spamošanu nebija domāts šis forums (kā nekā šī sadaļa jau ir īstā reklāmai :) )

Labi izveidota affiliate lapa, labs SEO un rezultāti rokā.

Vai vari lūdzu novērtēt to blogu? Varbūt Tev ir kādi ieteikumi no savas pieredzes? Tīri par to, kādai jāizskatās mājaslapai.

Un kaa tu domaa reklamet vinju? Spamojot forumos un citur ir mazas izredzes ko normalu nopelnit.

Bet ielikt to vel shajaa forumaa - LOL :D es saprastu vel affiliate linkus affiliate programmai :D

Nevis LOL, bet es varu dzirdēt no Jums padomus, kā labāk šajā lauciņā darboties. Es pats labi saprotu, cik maz iespēju ir šādi gūt panākumus. Un šis nav "spams", jo atrodas attiecīgajā sadaļā. Par to SEO - pats par sevi skaidrs, bet gribētu zināt ko konkrētāku. Ar mājaslapu programmēšanu arī īpaši neesmu saistīts.

Atpakaļ
Tops