IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana $0,03 no kodeejalv par...

kodeejslv teica:
Ejam uz i-bizness foruma sadalu
http://www.i-bizness.info/viewtopic.php?t=471

Registrejamies sini HYIP programma zem manis iedota referal linka! Investejam vismaz $1.00, pec investesanas rakstam seit savu e-gold kontu un niku ar kuru registrejaties sini hyipa. Jus sanemsiet $0,03 centus sava e-gold konta + loti labu hyip programmu kas maksa. Varesiet turpmak investet un darboties sini programma...
:lol: :lol: :lol: :lol:

njaa reizem nak smiekli pa shito, aizej pareklame andy booku un uztaisi 70ls nepilna menesi, diena iepostejot max 10 postus (tas no personigas pieredzes) vsp neiguldot nekadu savu naudu, kada jega ar shitiem hyipiem? iznjemot ja vien tu pats vinjus necel, tad es pieljauju ir izdevigi

kodeejslv teica:

Registrejamies sini HYIP programma zem manis iedota referal linka! Investejam vismaz $1.00, pec investesanas rakstam seit savu e-gold kontu un niku ar kuru registrejaties sini hyipa. Jus sanemsiet $0,03 centus sava e-gold konta + loti labu hyip programmu kas maksa. Varesiet turpmak investet un darboties sini programma...

es gribu to bonusu. Kas man tieši ir jādara?

Andy teica:
kodeejslv teica:

es gribu to bonusu. Kas man tieši ir jādara?
Tikai neaizmirsti nodokljus peec tam nomaksaat par to bonusu!Joki maza taa tak ir pamatiiga summa :lol: :lol: :lol:

Nu padomā loģiski.
Kurš būs ieinteresēts tajos centos? Tie kam vispār nekā nav, kas uz baneriem spaida. Bet tā kā tiem nav naudas viņi nevarēs bez tevis hīpos palīst.
Savukārt tiem kam jau kapitāls kautkāds ir, tiem pie kājas tie centi.

kodejslv, iesaku paskatities draugos grupa pa ww biznesu tur ir auni pamatigi vienreiz ar 1 izkaskhejos pa to ka vinhs neticeja ka neta var nopelnit 70ls :D

nee es tev gribeju pateikt kad draugos sezh visi Hyip fani, tur vari vinjus sameklet :)

iesacejime ir nevis jasak ar hipijiem (Aka, kaa investoriem), bet gan ar maksjaumu karshu saveshanu kartiiba, panjemot visa, tad domaina izveeli, ta registraaciju, tad hostinga izveeli, tad pamat webu sakabinaat kopaa pa teemu, kontentu sabiidiit, tikt noindexeetam, dabut pirmos apmekleetaajus, biidiit blogu, dariit linku kampanjas; vot tas kas ir iesaceejam jaiemaacas;

Atpakaļ
Tops