Esmu zaļš ka pats ābols, lieta pa visam vienkārša darbā algas nogriež, bet gribās dzīvot kā līdz šim. Lieta tāda esmu padzirdējis par ForeX, Plus500 kur var pelnīt ar valūtas svārstībām, akcijām un tādām lietām, bet gribētos pajautāt, cik liels ir risks zaudēt visu
un cik liela ir peļņa ar nelielu kapitālu sākot no 200$ ?
Un vai ir iespējama, kāda literatūra sakarā ar šo tēmu, internetā vai kādam ir, kas varētu man pārsūtīt vai tamlīdzīgi? Vai ir kāda laba grāmata saistībā ar šo! Gribētos vispirms pastudēt, pirms ķerties pie lielās naudas pelnīšanas, kā visi te sola
Un vai vispār ir reāli pelnīt, ja man ir tikai praktiskas zema līmeņa zināšanas par tirgiem un vispār par šo tēmu kā tādu?
Tikai lūdzu bez rupībām!
Un vai ir iespējama, kāda literatūra sakarā ar šo tēmu, internetā vai kādam ir, kas varētu man pārsūtīt vai tamlīdzīgi? Vai ir kāda laba grāmata saistībā ar šo! Gribētos vispirms pastudēt, pirms ķerties pie lielās naudas pelnīšanas, kā visi te sola
Un vai vispār ir reāli pelnīt, ja man ir tikai praktiskas zema līmeņa zināšanas par tirgiem un vispār par šo tēmu kā tādu?
Tikai lūdzu bez rupībām!