IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Zaļš ābols!

Jok3r

New member
Pievienojies
26. Aprīlis 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Esmu zaļš ka pats ābols, lieta pa visam vienkārša darbā algas nogriež, bet gribās dzīvot kā līdz šim. Lieta tāda esmu padzirdējis par ForeX, Plus500 kur var pelnīt ar valūtas svārstībām, akcijām un tādām lietām, bet gribētos pajautāt, cik liels ir risks zaudēt visu :) un cik liela ir peļņa ar nelielu kapitālu sākot no 200$ ?

Un vai ir iespējama, kāda literatūra sakarā ar šo tēmu, internetā vai kādam ir, kas varētu man pārsūtīt vai tamlīdzīgi? Vai ir kāda laba grāmata saistībā ar šo! Gribētos vispirms pastudēt, pirms ķerties pie lielās naudas pelnīšanas, kā visi te sola ;)

Un vai vispār ir reāli pelnīt, ja man ir tikai praktiskas zema līmeņa zināšanas par tirgiem un vispār par šo tēmu kā tādu? :)

Tikai lūdzu bez rupībām!

Es teishu taa, man bija viens draugs kursh njemaas ar veertspapiiriem, Forex u.tml.,bet vinjs bija 10 gadus nostradaajis Vaacijaa bankaa un katru dienu skatiijaas TV zinjas par veertspapiiriem.Jaa,vinjs ir miljonaars.Man liekas ka tur ir jaabuut pieredzi banku lietaas un intuiicijai.Varbuut ka es maldos.

Pirms investē labāk pamēģini bezdepozīta piešķirtās iespājas kaut tai pašā pluss500 vai marketiva. Iesaku ielūkoties te, tur tadi bonusi ir vairāki. http://tradingfree.wordpress.com/

Atpakaļ
Tops