IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

$Waves :)

HelmutsHelmuts is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
129
Reakciju rezultāts
7
Kā saka, ja kapeiku nekrāsi, pie rubļa netiksi ;) ... Nesen uztaisīju mazu eksperimentu un visu lieko $ETH, kas bija binancē pārvērtu uz $WAVES - likās, bija labs moments.

Jāatzīstās, ka @kriptomedia man mazliet, mazliet vēlāk ieteica pagaidīt - tomēr pirkums bija jau veikts. Tālāk sekoja vēl lielāks $WAVES cenas kritums attiecībā pret $ETH - padomāju, nekas traks, vilnīši tomēr it kā esot ok (krievu $ETH adapcija).

Huh, manā pusē beidzot miers, ieeju binancē un vilnīši jau prom :)

Waves pret ETH

.. aprēķinātā starpība nav jau it kā nekas daudz - mazliet zem $1 - un tomēr lepns, ka izbraucis caur viļņiem ar mazu izbīli un sausām biksēm :D :D

kas tev pēdējais nostrādāja pozitīvā bilancē?

.. $BNB cena tā skrēja uz augšu, ka atcēlu orderi.. nopirku 5.78 BNB par cenu 0.119700 (attiecībā pret $ETH). Komisija samaksāta BNB un pārāk maza, lai pieminētu - ap 0.00433 bnb (USD 0.085).

iztērētie $ETH = 0.69186600

.. bnb tik skrien uz augšu :) uzliku pārdošanas cenu 0.175 pret eth > tam vajadzētu atnest mazliet vairāk kā pilnu ēteri :) .. dzīvosim, redzēsim :)

tomēr, pārāk daudz aizrauties ar BNB nevēlos :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=Hts36YHc7hw

Jā, bija labs laiks, lai ieguldītu USD. Tagad situācija ir pilnīgi atšķirīga. Dolārs ir vājš, un BTC sasniedz 11 800+ atm. Es tirgoju valūtas jau vairāk nekā 2 gadus, un tas ir labākais laiks tirdzniecībai. Svārstīgums ir augsts, kas nozīmē arī lielu potenciālo peļņu. instaforex review tāpēc es nolēmu izmēģināt forex tirdzniecību.

Atpakaļ
Tops