IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Vislabākā vieta, kur apgut affiliate marketing

Kvarcs

New member
Pievienojies
31. Augusts 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Es pats nodarbojos ar affiliate marketingu apmēram 2 mēnešus, bet esmu jau izurbies visdziļākajās interneta mārketinga nišās un nozarēs, kā arī nodibinājis sakarus ar ļoti pieredzējušiem ārzemju interneta mārketeriem. Mana AM grāmatu, programmu un video kolekcija sver 3.38 GB. Šos pēdējos 2 mēnešu vairāk esmu studējis, nekā darījis, bet augļi jau ir manāmi. Tagad, kad jau esmu pietiekoši izglītots un pievērsīšos vairāk jaunu kampaņu izveidošanai, kā arī dažu pažizdomātu viltīgu tehniku realizēšanai, uzskatu, ka rezultāti būs krietni labāki. Es tēmēju tuvākajā mēnesī dabūt 100$ dienā, kas ir maz amerikāņiem, bet LV jau skaities turīgs.

Un sāku es visu pievienojoties vienam "apmācības saitam", proti šim. Wealthy Affiliate nav nekāds scam, un par to varat pārliecināties palasot atsauksmes internetā. Jūs varat kaut vai pievienoties uz vienu mēnesi, ar ripper'u nokačāt visu saitu un forumu un atcelt membership. Protams, forums ir vislabākā programmas fīča, jo tur varat dabūt atbildes praktiski uz visiem jautājumiem. Varat brīvi konsultēties ar programmas izveidotājiem (Kyle un Carson). Džeki ar AM ir kļuvuši par miljonāriem, un tāpēc izlēma apmācīt citus. Daudz negribu izplūst, iesaku palasīt internetā arī citu cilvēku sniegto informāciju, lai nedomātu, ka es te kādu gribu noskamot. Un galu galā, ja izdomāsiet pievienoties WA, pievienojaties caur manu affiliate link (nu, protams, KĀ NU BEZ TĀ :D). Pēc tam atsūtīsies man i-bizness forumā vēstulīti ar savu WA niku, un es padalīšos ar jums savā gigantiskajā info kolekcijā, kā arī palīdzēšu ar neskaidrībām WA forumā. Neviens cits WA partneris jums neko tādu nepiedāvās, jo "pirkto" informāciju taču nedrīkst shar'ot!! Bet es esmu gatavs padalīties ar tautiešiem, jo es saprotu, ka LV kurš katrs nevar izmest 500 dolāru par kaut kādiem "Trafika Sikretiem", nezinot, kas lācītim vēderā. Tāpēc apsveriet šo iespēju, uzdodiet jautājumus, ja tādi rodas.

Visu cieņu!

Tikai no sākuma pasaki citiem, ka Wealthy Affiliate ir domāts vairāk priekš PPC, jeb Google Adwords umtl. Un lai sāktu normāli pelnīt ar Pay Per Click vajag diezgan lielu sākum kapitālu.

Muļķības. Wealthy Affiliate ppc ir tikai daļa no visa, kas tur atrodams. Tur ir ļoti daudz informācijas par bum marketingu, piemēram, kur vispār nevajag neko investēt. No personīgās pieredzes saku, ka es vispār ar pay per click neesmu darbojies. Izmantoju tikai article marketing, bookmark submissions, video marketing, utt...bet principā vislielākā vērtība, manuprāt, ir tieši forumam, jo tur var ar profu palīdzību atrisināt visus jautājumus.

Es neteicu, ka TIKAI ir priekš PPC.

Manā skatijumā vis labāk Wealthy Affiliate noder priekš PPC. Lai dabūtu infu par pārējiem veidiem - bum marketing, video marketing, email marketing utt. Var uzzināt daudzās citās un brīvās vietnēs. Kautvai tas pats warrior forum.

Nu daudz ko var apguut arii MoreNiche.com un par velti, tur ir 10tiem tutorialju, marketinga guidu, forums, video pamacibas utml. + veel var vinneet bezmaksas datoru un ipodus utml.

http://www.moreniche.com/affiliate-program-golden-ticket-campaign.php

Atpakaļ
Tops