IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Visizplatītākie faktori, kas liedz nopelnīt internetā!

purebizness

New member
Pievienojies
31. Marts 2013
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveicināti! Šodien pastāstīšu par faktoriem, kas rada negatīvu skatījumu uz peļņu internetā, kā arī par to, kā pārvarēt!
Ikviena i-biznesmeņa pieredzes bagāžā ir faktori, kas iepriekš likuši visai i-biznesa padarīšanai atmest ar roku!
Tas ir gan krāpnieku, gan sistēmu, kas maksā kapeikas, gan nepacietības, gan slinkuma nopelns...
Patiesībā - iemeslu ir simtiem, tikai katram tie ir individuāli!
Nesaku, ka ir tieši šādi, ne savādāk, bet pēc manas personīgās pieredzes!

Visizplatītākie faktori kāpēc cilvēks galu galā tā arī neko nenopelna internetā:
1) Neizglītotība - uzķeršanās uz sistēmām, kuras sola nopelnīt tūkstošus ikvienam! Šis ir pats galvenais iemesls kāpēc darbība internetā tiek pārtraukta - nevēlēšanās mācīties, šo pieredzi uztverot tikai kā negatīvu, nevis kā mācību vielu priekšdienām. Pietiek ar negatīvu pirmo iespaidu lai sabojātu priekšstatu par i-biznesu kopumā!
Pirms pievienoties apšaubāmām kompānijām un cilvēkiem, ir vērts padomāt par izpēti - kaut vai mātē ''Google''. Neiesaku nevienam ieberzties ar ruletes stratēģiju, PTC, HYIP un interneta kazino, kā arī treidingu!
Ir svarīgi papētīt atsauksmes, atrast domubiedrus, komandas, kas tev palīdz, nevis naivi uzķerties uz muļķībām.
I-biznesā svarīga ir pieredzes apmaiņa un zinoši kontakti...
2) Neinteresē piedāvājumi, kas prasa līdzekļus no manas kabatas - tā ir nepareiza domāšana! Man bieži ir nācies saskarties ar cilvēkiem, kas nemaz neiesaistās manis piedāvātajā biznesā tādēļ, ka jāieliek naudu no kabatas. Pēc savas pieredzes varu pateikt, ka - lai nopelnītu internetā, bez investīcijām neiztikt!
Nu protams, ir veiksmes gadījumi, ka cilvēks ir tik pacietīgs lai pēc pusgada kādu kapeiku izņemtu un investē kādā biznesā un labi nopelna, bet - būsim reāli!!! - neviens negrib rezultātus pēc pusgada, bet gan pēc iespējas ātrāk!
Interneta bizness tāpēc tā arī saucas, jo prasa darbu un investīcijas, tāpat kā reāli dzīvē runājot par uzņēmuma dibināšanu! Interneta bizness ir jāapgūst, tā nav labdarība, tas ir DARBS internetā!
3) Nepacietība - biznesam atmet ar roku tikai tāpēc, ka neizdodas nopelnīt pirmajās minūtēs, stundās vai dienās. Ja cilvēks patiešām ir ieinteresēts nopelnīt, agri vai vēlu - rezultāti ir un būs! Ikvienam veiksmīgam i-biznesmenim piemīt pacietība, kā arī - neatlaidība!

Viss, ko varam secināt - lai nopelnītu internetā, der mainīt savu uztveri, mācīties, nebaidīties kontaktēties ar zinošiem cilvēkiem, nepakļauties katram pretīmnācējam, kas piedāvā apšaubāmus projektus. Analīze un vēlreiz - analīze!
Lai veiksmīgi nopelnītu - savus mērķus ir jāvirza ilgtermiņā, kā arī svarīgi atcerēties, kas nekas no paveiktā nav bijis veltīgi! Ar negatīvu pieredzi nāk atziņas kā rīkoties nākotnē, ar pozitīvu - ienākumi!

Par spīti visiem kritieniem un sarežģījumiem, kā arī krāpniekiem un muļķu ķeršanas sistēmām, beidzot esmu nokļuvis biznesā un lieliskā komandā, un nevaru sūdzēties par to, kā lietas notiek. Atcerieties - NEKAD, NEKAD nepadoties un nenolaist rokas pie pirmajām grūtībām!

Labs raksts, Vecīt.

Pats esmu izmēģinājis internetā nopelnīt gandrīz visos iespējamajos veidos un varu teikt to, ka tiešām ir jāiegulda ļoti daudz laika. Es pat lasīju grāmatas par Affiliate mārketingu, sociālomārketingu un ko vēl neko, lai veiksmīgāk reprezentētu savus projektus. Bet beigās tā pat nekas nesanāca un es padevos.
Un ja kāds vēl šo lasa, tad jūs varat ieiet epelna.lv un pastīties, visas metodes, kā es mēģināju nopelnīt.

Cheers!

Labs raksts, Vecīt.

Pats esmu izmēģinājis internetā nopelnīt gandrīz visos iespējamajos veidos un varu teikt to, ka tiešām ir jāiegulda ļoti daudz laika. Es pat lasīju grāmatas par Affiliate mārketingu, sociālomārketingu un ko vēl neko, lai veiksmīgāk reprezentētu savus projektus. Bet beigās tā pat nekas nesanāca un es padevos.
Un ja kāds vēl šo lasa, tad jūs varat ieiet epelna.lv un pastīties, visas metodes, kā es mēģināju nopelnīt.

Cheers!

Ir svarīgi papētīt atsauksmes, atrast domubiedrus, komandas, kas tev palīdz, nevis naivi uzķerties uz muļķībām.

Atpakaļ
Tops