kriz teica:
nē, Sandis mani nav aizskāris, bet gudrību laikam viņam nekad netrūks. [p.s. Sandi, tu gadījumā neesi beidzis tagadējo Rīgas Valsts 1. ģimnāziju?]. Bet nenoliedzami uz nerviem sāk krist šī apspriešana, ka tie kuri mēģina pelnīt ar sērfošanu (nevaru apgalvot ka viņi pelna) ir dumji kā omes ēzelis, jo, redz, var ieguldīt taču 100$ (atvainojos, no d... izrautus?) akciju tirgū vai grāmatu ražošanā!
Nee, nee, es naaku no Ogres, matemaatika man nepatiik, surfoju es 1998 gadaa, piedalijos online MLM-os utml. paris gadus lauzos pa visadam registracijaam, utml, ari paris HYIP utml.
Beigaas vis palika vienkaarshi
Tos 100$ es iesaku tiem kas var atljauties nopirkt pareizo materiaalu. Redzi, noperkot pa 100$ PPC ebooku, tev naksies vel paris tusktoshus ietreneeties, taa ka tas tiesham nav variants.
Kaa stradaa internets vienkarshaa veidaa:
- Ir jaidentificee tirgus
- Ir jaidentificee atbilstoshi produkti vai jaaizveido
- Japardod tos tam tirgum
Taa arii visa gudriiba.
Principaa, lai kaa mums visiem nepatiktu - tomeer nauda naak no pardoshanas.
Rekur ir piemeers:
Svara zaudeeshana (weight loss).
Milziigs tirgus, milziigi miljardi apgrozaas.
Ko dari tu?
- uztaisi keyword researchu (tada veidaa tu uzzinaasi cik cilveeki aptuveni meklee konkretos atslegas vardus/produktus)
- ja iepriekshejais ir apmierinosh, tad tu izveido review saitu (respektiivi, lapu ar informaaciju par saistiitiem produktiem, rekomendaacijaam, var klaaat visaadus rakstus utml)
- un tad tu ieguusti trafiku SEO, PPC, banneri, rakstu publiceeshana vai kaa citaadi un zinaams % atkariiba cik preciizi buusi noteemeejis uz auditoriju, kljus par klientiem (aka, nopirks produktu). 40, 60, varbut pat 100$ par vienu sale nopelniiti.
- ja esi labi pasttradaajis, tad sisteema 95% laika var stradaat autonomaa rezhiimaa, kas noziimee, ka paris stundas nedeljaa vari nochekot statistiku un darbiibu, pielikt kaadu rakstu vai attiistiit promotion. un saakt nakamo projektu
p.s. Runajot par maciishanos atkal - ljoti daudz ko var atrast internetaa. Taa kaa nav tik traki.