IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme visi kļuvuši...

kriz

New member
Pievienojies
16. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Visi te pēkšņi tik gudri, bagāti un aplam vareni palikuši, ka vai prieks!
Es vienīgais tāds stulbs?
Laikam jādzēšas laukā! Vairāk prieka, mazāk problēmu un sabendētu nervu, jo arī mērķis mans nav dzīvot stikla pilī, kura pirkta par internetā pelnītu naudu!
Bet kā saka: "Citam māte, citam meita, citam skaista kleita."

P.S.
Atvainojos Adminam, gadījumā ja esmu ierakstījies ne tajā sadaļā!

kriz teica:
Visi te pēkšņi tik gudri, bagāti un aplam vareni palikuši, ka vai prieks!
Es vienīgais tāds stulbs?
Laikam jādzēšas laukā! Vairāk prieka, mazāk problēmu un sabendētu nervu, jo arī mērķis mans nav dzīvot stikla pilī, kura pirkta par internetā pelnītu naudu!
Bet kā saka: "Citam māte, citam meita, citam skaista kleita."

P.S.
Atvainojos Adminam, gadījumā ja esmu ierakstījies ne tajā sadaļā!

Par ko nu sashuumeejies, Kriz?

tev nav jaatstaj sis forums. forumu izveidojam, lai tie kuri grib penit interneta seit varetu uzzinat ka to izdarit. tie kuri to dara un ir pieredze var pamacit citiem. protams ta ir tava izvele.

Jo dienas, jo vairāk sāk parādīties gadījumi, kad tiek uzsvērts, ka iesākt ir stulbi, neizdevīgi u.t.t. Ne visi cilvēki vēlas ieguldīt naudu riskantos darījumos, bet vai tāpēc viņi ir neaptēstāki? Diezgan negatīvs ir uzsākšanas process, it īpaši ar šāda līmeņa un attieksmes palīdzību!

sandi, aizdomas tadas ka vaina ir tevi. ja tu pelni vairak, tad nevajag apcelt tos kas pelna mazak, bet pamacit ka nopelnit. katrs grib pameginat un paliks pie ta pelnisanas veida kurs vinam patik vairak. katram pienaks reize kad vins tik apkrapts, bet nopelnit interneta var.

nē, Sandis mani nav aizskāris, bet gudrību laikam viņam nekad netrūks. [p.s. Sandi, tu gadījumā neesi beidzis tagadējo Rīgas Valsts 1. ģimnāziju?]. Bet nenoliedzami uz nerviem sāk krist šī apspriešana, ka tie kuri mēģina pelnīt ar sērfošanu (nevaru apgalvot ka viņi pelna) ir dumji kā omes ēzelis, jo, redz, var ieguldīt taču 100$ (atvainojos, no d... izrautus?) akciju tirgū vai grāmatu ražošanā!

kriz teica:
nē, Sandis mani nav aizskāris, bet gudrību laikam viņam nekad netrūks. [p.s. Sandi, tu gadījumā neesi beidzis tagadējo Rīgas Valsts 1. ģimnāziju?]. Bet nenoliedzami uz nerviem sāk krist šī apspriešana, ka tie kuri mēģina pelnīt ar sērfošanu (nevaru apgalvot ka viņi pelna) ir dumji kā omes ēzelis, jo, redz, var ieguldīt taču 100$ (atvainojos, no d... izrautus?) akciju tirgū vai grāmatu ražošanā!

Nee, nee, es naaku no Ogres, matemaatika man nepatiik, surfoju es 1998 gadaa, piedalijos online MLM-os utml. paris gadus lauzos pa visadam registracijaam, utml, ari paris HYIP utml.

Beigaas vis palika vienkaarshi :)

Tos 100$ es iesaku tiem kas var atljauties nopirkt pareizo materiaalu. Redzi, noperkot pa 100$ PPC ebooku, tev naksies vel paris tusktoshus ietreneeties, taa ka tas tiesham nav variants.

Kaa stradaa internets vienkarshaa veidaa:

- Ir jaidentificee tirgus
- Ir jaidentificee atbilstoshi produkti vai jaaizveido
- Japardod tos tam tirgum

Taa arii visa gudriiba.
Principaa, lai kaa mums visiem nepatiktu - tomeer nauda naak no pardoshanas.

Rekur ir piemeers:

Svara zaudeeshana (weight loss).

Milziigs tirgus, milziigi miljardi apgrozaas.

Ko dari tu?
- uztaisi keyword researchu (tada veidaa tu uzzinaasi cik cilveeki aptuveni meklee konkretos atslegas vardus/produktus)
- ja iepriekshejais ir apmierinosh, tad tu izveido review saitu (respektiivi, lapu ar informaaciju par saistiitiem produktiem, rekomendaacijaam, var klaaat visaadus rakstus utml)
- un tad tu ieguusti trafiku SEO, PPC, banneri, rakstu publiceeshana vai kaa citaadi un zinaams % atkariiba cik preciizi buusi noteemeejis uz auditoriju, kljus par klientiem (aka, nopirks produktu). 40, 60, varbut pat 100$ par vienu sale nopelniiti.
- ja esi labi pasttradaajis, tad sisteema 95% laika var stradaat autonomaa rezhiimaa, kas noziimee, ka paris stundas nedeljaa vari nochekot statistiku un darbiibu, pielikt kaadu rakstu vai attiistiit promotion. un saakt nakamo projektu :)

p.s. Runajot par maciishanos atkal - ljoti daudz ko var atrast internetaa. Taa kaa nav tik traki.

labs, labs, baigo gara darbu uzģenerēji! :) es tāpat labāk ar mūziku nopelnu naudu fotoaparātam un pudelei dziras, ar ko pacienāt draugus parastā sestdienas vakarā!

tie ir pamati, ja gribi 1000, 5000, 10000 vai vairaak menesii pelniit.
pazistu paris kas ap 1'000'000$ gadaa ierauj :)

citi akal pa 7'000$ dienaa, te pat iz londonas njemas ;)

Nu tik daudz jau var aiznjemties, bet kopumaa finanses ir jaaplaano. Un neviens nesaka ka saakumaa ir viegli vai ka vis notiek uz reiz.

Viena no gaishajaam domaam interneta marketingaa ir automatizaacija. Izdari, uztaisi un vairaak vai mazaak vis notiek automaatiski, ar nelielu asisteeshanu.

Bet kopumaa skatoties, 50ls ir 100$ jeb viens labs seils, vai paris mazaaki. Ja maaki ar PPC darboties, tad to var nopelniit relatiivi aatri. Atkal - ja nemaaki, tad naudu izcelt aatri un viegli reti kad izdosies. Ja nu vieniigi draugiem kaut ko piedavaa nopirkt caur savu linku.

tieši tāpēc izvēlos racionālāku un sirdij tīkamāku veidu, kā nopelnīt fotoaparātam un pudelei!

nu lūk, un spaidīt uz linkiem un lasīt s***s, un bezjēgā censties kādu grasi dabūt, man nepatīk! tāpēc atsakos no šīs, atvainojos visiem speciem, muļķības!

kriz teica:
nu lūk, un spaidīt uz linkiem un lasīt s***s, un bezjēgā censties kādu grasi dabūt, man nepatīk! tāpēc atsakos no šīs, atvainojos visiem speciem, muļķības!

nu ja tu dienaa pelni 50ls muziceejot, tad pieljauju, ka tavs dziveslimenis ir tiiri zoliids ;) un tici vai nee - internet marketings nav prieksh visiem :) tomer ja 50 vareetu buut 500 un 500 butu nevis muziceejot, bet atpushoties kaut kur, tad jau sak palikt interesantaak. bet ok, i'll shut up.

laika gaitā var tos 50 sakrāt darot kaut ko patīkamu, bet pašlaik, gadījumā, ja negribu ieguldīt ne graša, tad tas viss līdzinās pudeļu vākšanai vietā, kur nav pudeļu! :D

kriz teica:
laika gaitā var tos 50 sakrāt darot kaut ko patīkamu, bet pašlaik, gadījumā, ja negribu ieguldīt ne graša, tad tas viss līdzinās pudeļu vākšanai vietā, kur nav pudeļu! :D

jaiegulda bus vienmeer, vai nu darbs, vai nu nauda, vai abi :)

protams, ja labi maaki rakstiit, zini aktualitaates savaa jomaa, tad jau vari uzcept wordpress.com blog, piemekleet taadu 'adsense' draudziigaaku un meginaat blogot, iekachaat traffiku un izlaist caur adsensi. www.google.com/adsense/

vai ari kadam muzikas affiliate programmaam, ko var atrast clickbank.com (skaties marketplace)

problēmas rodas ar to, ka:
1. Nesaprotu, kā es varu pelnīt vienkārši rakstot!
2. Latviešu valodā tas neder, bet vai tiešām es esmu tik zinošs, ka pārvaldu angļu valodu tādā līmenī, lai mans teksts liktos saistošs arī angliski runājošajiem?

kriz teica:
2. Latviešu valodā tas neder, bet vai tiešām es esmu tik zinošs, ka pārvaldu angļu valodu tādā līmenī, lai mans teksts liktos saistošs arī angliski runājošajiem?

ja nav valodas, nu tad bez naudas bus gruuti ko izdariit.

ja nu vieniigi kaut ko ar latviju sisteemaam vari izdariit ;)

rekur: http://www.textads.lv

utml

jebkuraa gadijumaa, ir labi ja tev ir liela, milziiga, ar tekstiem/rakstiem bagaata lapa. :) var jau but ka 2-3 gadu laikaa Latvija atkopsies un bus okay.

kriz teica:

piebilde sekojosha: ljoti daudzi cilveeki lieto mekleetaajus, google, yahoo, msn, latvijaa sietu un latnetu/tvnetu.

kaa tad mekleetaaji darbojas? :) ljoti vienkaarshi, vinji analizee tekstaa sastaptos vaardus un pec noteiktiem algoritiem izvada rezultaatus noteiktaa seciibaa; taa ir vesala industrija par to kaa manipuleet vinjus un sasniegt maximaalu 'exposure', bet nu ari latvijaa darbojas tas princips. TEKSTS.

Atpakaļ
Tops