IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Videokaršu garantija

Pievienojies
10. Novembris 2017
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Divus mēnešus atpakaļ pa garantiju uz Poliju biju aizsūtījis divas Sapffire RX 580 kartes - nestrādāja. Šodien bija tā laimīgā stunda un tirgotājs sazinājās ar mani un lepni paziņoja, ka apstiprina garantijas gadījumu. Urāā, iedomājos, ka ir tomēr lieliski pārdevēji.
Prieki bija īsi, izrādās pārdevējs ir ar mieru man naudu atdot, nevis kartes.
Tas ir 170 eiro par karti (tik arī maksāja kartes, kad pirku) Nu vai nav jauki cilvēki? :))

Piekriti naudas refund-am? .. :( tā neko sev garantija :/

giphy.gif

Piekritu - varēja jau arī atteikt vispār garantiju.

Tāda ir postpadomju tirgotāju domāšana un to vel gadu desmitiem nāksies, mums pircējiem, ar koku sist ārā no viņu galvām. Viņi nesaprot to, ka ietaupot kaut kādu naudu, tajā pašā laikā pazaudēs daudz vairāk, jo es ļoti padomāšu vai vel kādreiz pirkšu no viņiem kartes un es nepērku parasti pa vienai.
LV arī netrūkst tādu kadru.

Atpakaļ
Tops