IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

valūtas

karlito19

New member
Pievienojies
8. Maijs 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
man ir radies tāds jautājums par valūtu kursiem,skatos tagad paypal $ kurs mainās katru dienu un iet uz leju,vai nav prātīgāk turēt tur eur nevis $?kā jūs domājat? :roll:

Domāju attiecībā pret ls,jo ja noņem no paypal uz savu visa baigi zemais kurs tam dolāram :evil:

karlito19 teica:
man ir radies tāds jautājums par valūtu kursiem,skatos tagad paypal $ kurs mainās katru dienu un iet uz leju,vai nav prātīgāk turēt tur eur nevis $?kā jūs domājat? :roll:

Domāju attiecībā pret ls,jo ja noņem no paypal uz savu visa baigi zemais kurs tam dolāram :evil:
Domaaju ka labaak buutu to nemt araa uz kontu un tureet savaa bankas kontaa EUR jo katra internet nauda satur savu neuzticiibu. Vai samainiit to citaa valuutaa!

mazulis teica:
karlito19 teica:

Domaaju ka labaak buutu to nemt araa uz kontu un tureet savaa bankas kontaa EUR jo katra internet nauda satur savu neuzticiibu. Vai samainiit to citaa valuutaa!
Libertyreserve uz LVL bez komisijas maksas liidz 15.11 08:00 www.villexchange.com

Atpakaļ
Tops