IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Uzmanību Visiem LV Bookie Club Affiliates!!!

Andy

New member
Pievienojies
6. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Es tikko anulēju vienu kontu, jo saņēmu vēstules no diviem foruma adminiem - PAR SPAMU!!! :!: :!: :!:

Neesiet Stulbi! :!: :!: :!:

Pārējiem - Veiksmi! :D

LATVIESHI IR STULBI! :)

ar to jau uzreiz vajadzeeja rekjinaaties :)

bet nu prieks ka tev ir 0 spam tolerance :D idiotiem tiek pec nopelniem:)

hmm kaadaa jega vispar spamot, ja iss teksts, to neviens ipashi nelasa, ja garax tad vairak lasa, un apaksha vairak iekrit acis tas signature, n uvismaz man ta liekas, btw cerams kko no adword ar dabushu :D

sandis teica:

Paskaties pasee kur rakstiita tautiiba,domaaju ka tev tur ir arii raxtiits LATVIETIS :!: :!: :!:
:lol: :lol: :lol:

sandis teica:
LATVIESHI IR STULBI!

Varbūt arī cilvēkiem kas dzīvo uz šīs zemes nav īpaši liela pieredze šajās lietās vai arī to nemāk to pareizi darīt, BET nemētājies ar šādiem izteicieniem.
Tā skaitās naida kurināšana utt. Un kas tu pats neesi Latvietis? Varbūt āriešus sāksim meklēt?
Un vel, Latvijā latviešu nemaz nav tik daudz. Tikpatlabi iespamot varēja krievs, polis, baltkrievs, lietuvietis vai viebalga kurš pēc tautības, bet tomēr dzīvo Latvijā. Tautībai šeit nav nekādas nozīmes.

sandis teica:

Diez vai tu varētu gudrībā konkurēt ar kādu citu Latvieti, kurš ir ieguvis piemēram maģistra vai doktora grādu!

P.S. un diez vai tu uzreiz būtu baigais experts, ja tevi ieliktu, piemēram, bankas direktora amatā... Tad tākā tu tur nekā jēdzīga nevarētu izdarīt tad reāli tevi visi sauktu par stulbu, kaut gan iespējams tu neesi stulbs, bet vienkārši esi iesācējs vai arī nezinu neko par attiecīgo tēmu! :)

Nu ko jūs te visi putojaties. Andy tak savā bookā perfekti pateica kas jādara un ko nevajag darīt. Un ja kādam liekas, ka viņš ir gudrāks par profiņu šajā jomā, tad nevajadzēja te nemaz sākt.
Citādi būs izčakarēts bizness gan Andy gan pārējiem.

Sandi izskatās ka Tu te ar savu komentāru nēsi izcēlies! šorīt no rīta vienu grāmatu nopārdevu, mbiju tādā starā.. :D

no andija posta man radas iespaids ka tas ir kaads no LV affiliateem bijis;)

un taa kaa es esmu latvietis, tad naidu starp tautaam nekurinu :) tikai izsaku domas par dalju tautieshu kuriem nav izstraadaajies etikas hormons (shajaa gadiijumaa, internets, ekomerce, spams, abuse) es laikam esmu ari pieskaitams pie vinjiem - tikai es nespamoju, es lamaaju spamerus un rupji izrunajos;)

individual teica:
sandis teica:
LATVIESHI IR STULBI!

Varbūt arī cilvēkiem kas dzīvo uz šīs zemes nav īpaši liela pieredze šajās lietās vai arī to nemāk to pareizi darīt, BET nemētājies ar šādiem izteicieniem.
Tā skaitās naida kurināšana utt. Un kas tu pats neesi Latvietis? Varbūt āriešus sāksim meklēt?
Un vel, Latvijā latviešu nemaz nav tik daudz. Tikpatlabi iespamot varēja krievs, polis, baltkrievs, lietuvietis vai viebalga kurš pēc tautības, bet tomēr dzīvo Latvijā. Tautībai šeit nav nekādas nozīmes.

Nu es nekurnu naidu, bet shis ir kaads n++ gadiijums ar kuru shaja forumaa saskaros;) lidz ar to kontekstuaali paudu savu subjektiivo viedokli; ar pirkstiem neuzvienu neraadiju ;)

Andy teica:
Man liekās, ka Tavs teksts nepamatoti tika uztverts par asu :D

Laikam, bet nu man ir reaalas dusmas uz visadiem spammeriem :) dien diena karoju ar vinjiem, un kad shitie saak uzvesties, parkaapt common sense!! nu bljin :) pa kaklu lai tad arii tiek, aizver kontu, diskreditee komisijas, un chau;

ne, latvieshi tomer ir malachi.

btw, tie kas runa latviski ari var but pieskaititi pie latvieshiem? :wink:

Atpakaļ
Tops