IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

UniteTrade

Emils30

New member
Pievienojies
21. Septembris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
UniteTrade

Nav nekāds jauns haips, bet diezgan labi darbojas - tikko nesen nomainīja servei, uzlika papildus drošības un brīnumainā kārtā :P pat atgriezās pēc minēto tehnisko darbu veikšanas.
Ir divi plāni - starteris ar 120% pēc 7 dienām (kopā ar principālu, tātad reāli 20%), minimālais ieguldījums 5 USD; profesionālais ar 150% pēc 15 dienām, minimums 60 USD.
Paspēlējos ar starteri un viņi maksā:
10/21/2010 13:33 47296270 U0234167 (UT Withdraw) + $25.20
Principā līdz Ziemassvētkiem varētu vismaz dienu reizi diezgan droši īso termiņu paņemt. Pēc tam jau skatīsimies, vai programma vēl būs.

Šeit vajadzētu nedaudz nogaidīt, jo monitoros ir sākta diezgan agresīva melnā PR kampaņa pret šo fondu.

Šķiet, ka šis ir pagalam. Acīmredzot fakts, ka HYIP izsludina mega-konkursu par refu piesaisti un sāk dalīt naudu balvās + uzbliež jaunu smuku mājaslapu nedēļu pirms notīties, ir signāls, ka labāk neinvestēt. Man jau pagājušo nedēļu bija čujs, ka kaut kas nav labi un nolēmu atlikt reinvestēšanu.

visa pamatā ir tikai ''ponzi scheme'' un tas sastāda 99.99% no visiem HYIP utt.

tad tik iesaku ielikt to naudinju uz nedēļu,nopelnīt, un prom no turienes ,aizmirstot ,ka tads eksistejis. Jo pec tam maz ticams,ka ko dabusi atpakaļ !

Zini, tieši tāds arī bija mans scenārijs :). Es jau apsvēru iespēju re-investēt, kad viņiem sākās servera migrēšana, lielās loterijas un melnais PR. Nolēmu atlikt un pavērot kādu nedēļu. Šo pirmdien jau biju sasparojies re-investēt, kad mājaslapa jau ciet un visos monitoros stāv bļāviens.

Es patiesībā gaidu, kad aizies CherryShares - man ir tāds čujs, ka janvārī viņi varētu vairs nebūt. Savus pārdesmit dolārus es tur dabūju, bet atgriezties negribas.

Jā...CherryShares ilgi jau turas ;) Patiesībā gruti prognozet kad vinji domās klopēties ciet. Jo interneta vidē,nekas nav mūžigs !

Atpakaļ
Tops