IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Unibankas MasterCard - darbojas visur!

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Iesaku panjemt, it sevishki tiem kam nav kreditkartes vai taadu nedod. Vinja darbojas kaa ista kreditkarte ar visaam iespejaam - iepercies jebkur jebkad jebkuraa pasaules vietaa, iznjem naudu kadu un kur velies un pats galvenais - ideali darbojas internetaa un pienjem visur kur atbalsta kreditkartes. Personigi man vel nekur nav atteikts. sekunzhu laikaa esmu nopircis hostingu, papildinajis totalizatoru, moneybookers, paypal uc, nopircis preces utt... un tikpat atri ( ja atbalsta otra puse) sanjemu naudu uz kartes no interneta. Un pats svarigaakais, ka karte maksaa tikai Ls 6 gadaa un VISS! nekadi procenti vai parmaksas. Ir piesaistita parastajam kontam un skaitaas kaa parasta debitkarte kas ir gandriz katram iedzivotaajam, taadad, cik naudas buusi ieskaitijis tik ari vareesi tereet. kaa ari ir papildus droshiiba, kas nosaka vai tas otraa galaa nav krapnieks un nepiesavinaasies tavu naudu. taa ka graabiet ciet Unibankas MasterCard 8)

1 cilvēkam var būt 2 debetkartes ?
piem Krājbanka un unibanka ?

1 civlekam var buut daudz kartes

Iesaku hanzabankaa VISA Clasic, laikam 15ls/gadaa;

Nez man mana Hansabankas Visa karte strādā visur :) Man liekas nav nozīmes kādas bankas karte tā ir galvenais, ka Visa, MasterCard vai kāds cits pazīstams brends :)
Starp citu sandis kāpēc man jāmaksā lieki 15Ls gadā ja es varu nemaksāt neko? :)

CSharp teica:
Nez man mana Hansabankas Visa karte strādā visur :) Man liekas nav nozīmes kādas bankas karte tā ir galvenais, ka Visa, MasterCard vai kāds cits pazīstams brends :)
Starp citu sandis kāpēc man jāmaksā lieki 15Ls gadā ja es varu nemaksāt neko? :)

Ja driikstu palabot, 15 Ls nekad nav lieki :)

p.s. galvenasi ir neiegraabties vieteejaas debetkartees, kaa Visa elektron :)

Protams, ja tev ir krediitliinija vai EGO tad visam vajadzetu buut ok jo vinji dod Visa Clasic.

nu tiem kam jau ir tiem labi :) es runaaju par tiem kam tikai taas parastaas kartes, algas kontu utt, ar kuraam internetaa nevar norekinatiess, vai ari ne vienmeer darbojas. piemeram Visa Electron. Vai dod ari to mastercard tiem kam nav 18? nezinu. paintereseejieteis bankaa vai pa telefonu...

sandis teica:
CSharp teica:

Protams, ja tev ir krediitliinija vai EGO tad visam vajadzetu buut ok jo vinji dod Visa Clasic.

Taa ego karte ir viena liela procentu riima!!! un es vienreiz nokaveju 1 dienas maksaajumu pa visu gadu un man neizsniedza EGO classic vai kada tur, bet atkal electron :evil:

No 16 gadiem var sanjemt VISA Clasic, protams, par maksu.

Ta man jauka meitene no hansabankas 7 444 444 teica tikko.

http://www.hansabanka.lv/pakalp/pr_2_3_1.php

http://www.hansabanka.lv/cenas/cenradis.php?nr=5-4

ko vinja , es biju decembri banka taisiju kontu valja mna neatljava :D

anyway http://www.hansabanka.lv/pakalp/pr_2_4_2.php - jauniešiem no 18 līdz 25 gadu vecumam , taa jau tapati VISA classic :DD

pats izdzesu individual :PPP

loud teica:
ko vinja dirsh blje, es biju decembri banka taisiju kontu valja mna neatljava blje sukas nahuj :D

nu nejauc ar OPEN :) Open ir Visa Electron un bezmaksas.

Ja gribi Debet karti - Visa Clasic. Njem pasi un 15ls :)

aga, tikko iechekoju, tur pat neta var pieteikties, tik jaiziet pakalj uz banku :)

Varbūt mana pieredze kādam der -
Optimāli, ja var atļauties vairākas kartes. Man patreiz šķiet izdevīgi Parex piedāvājums: AMEX gold latu tēriņiem (patīkami rewards utml., arī ceļojumu apdrošināšana neslikta tikai jāmaksā ar šo karti), savukārt eiro un USD norēķiniem viņu parastā/jaunā Mastercard (bez gada maksas utml) - tas lai nebūtu konvertācijas piecenojuma. Internetā nelieliem pirkumiem lietoju DnB Nord Visa virtual.
Var jau visu konsolidēt, bet nez vai drošāk un ceļojot arī labāk, ja ir vairākas kartes.

Tiko aizgaju uz banku un pasutiju visa open 3 ,tipa jaunieshiem,un man bankaa isi uz "ILGI" stastija,ka open3 karte ir ta pati visa clasic karte,tikai ar klat iespejam,atlaidem kafejnicaas.u.t.t.un ar to visa open 3 var norekinaties internetaa arzemju lapaas,tur kur rakstits ka var tikai ar visa clasic,der ari open3. ta man teica bankaa.
bija ari kkadas open 2,tas gan ir parastas electron :P
//////pat istri neatceros vai vina teica VISA open 3 vai kkadu citu vardu "open" vietaa,tadel atvainojos,ja tur ir cits vards vietaa,bet apstakli nemainaas//// :D :D :D :D :D :D,
Un turklat nav nemaz jamaksaa pirmajaa gadaa,otraja gada jamaksa 2.50
a visa clasic pirmaja gada japikjo 15,bet nakamajos 4iriks

bankas strada cilveki kuri nerubi neko ne inet marketinga, ja vinji rubitu, vinji savyu 200ls aldzinju atri vien nopelnitu inetaa;)

lol, atcerejos
mastercard tak ir visa konkurents:) nejaukt ar maestro:P

sandis teica:
CSharp teica:

HB EGO ir kkaa iista krediitkarte un der arii noreekiniem internetaa! Ta ka ja ir EGO tad nevajag neko citu

Atpakaļ
Tops