IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

turpinājums (nezinu kam)

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
nu pieņemesim ,ka tagad tā lapa saucās man gatava. kā lai viņu reklamē?iebāzt googlē vai?

sintija teica:
nu pieņemesim ,ka tagad tā lapa saucās man gatava. kā lai viņu reklamē?iebāzt googlē vai?
To es gribeetu redzeet kaa tu vinju iebaaztu googlee :D :D :D
Google ar laiku vinju pati panjems!Tu tur nevari panjemt un ielikt googlee!

bet tur tak rakstīts---> par googli(vai kautkā tamlīdzīgi)--->tad tur ir rakstīts--->ievieto savu saitu vai url!

tur ir rakstīts šādi--->
Pievieno/Izmaini savu URL

Mēs pievienojam jaunas lapas savam satura rādītājam katru reizi, kad mēs meklējam, un mēs aicinam jūs nodot savu URL šeit. Mēs nepievienojam saturam visus saņemtos URL, un mēs nevaram garantēt kad/vai tie parādīsies.

Lūdzu ievadiet pilnu URL, ieskaitot http:// priedēkli, piemēram: http://www.google.com/intl/lv/. Jūs varat arī pievienot komentārus vai atslēgvārdus, kas raksturo jūsu lapas saturu. Tie tiek izmantoti vienīgi informācijai un neietekmē jūsu lapas indeksāciju.

PIEZĪME:Tikai augstākā līmeņa lapas adrese ir nepieciešama, jums nav jāpievieno katras atsevišķas lapas adrese. Mūsu meklētājs, Googlebots, ir spējīgs atrast visu pārējo. Svarīga piezīme: Google atjauno savu satura rādītāju regulāri, tādēļ nav nepieciešams ziņot par jaunām vai "mirušām" hipersaitēm. "Mirušās" hipersaites tiks izmestas no mūsu indeksa mūsu nākamajā meklēšanas reizē, kad mēs atjanosim savu satura rādītāju.
URL:
Komentāri:

Aizvēkt saturu no Google satura rādītāja

Google atjauno savu satura rādītāju regulāri. Kad mēs pārlūkojam tīklu, mēs atrodam jaunas lapas, atjaunojam hipersaites un izmetam "mirušās". Novecojuši linki visdrīzāk "pazudīs" no mūsu satura rādītāja nākamajā tīkla pārskatīšanā.

Un tur rakstits pec 3 nedelam tiks pievienots :D
Nav nekada jega no ta, google pati atradis agrak vai velak.

Atpakaļ
Tops