IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

TrekPay

ihack

New member
Pievienojies
23. Jūnijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki! :)
TrekPay ir sakarīgs peļnas veids , kurā jums maksā par lapu apmeklēšanu (līdzīgi kā Paid To Click), taču dažos linkos ir arī uzdevumi (piemēram ieiet lapā un piespiest uz kādu no adiem (google ads) - par šādiem klikiem pieskaitās vairāk kredītu.

Tā pa dienu var sakrāt ap 60 kredītiem, izmaksas tiek veiktas katru nedēļu uz PayPal. Katru nedēļu tiek noteikts 1 kredīta vērtība. Min izmaksa 5.50 $

Ļoti patīk projekts.
Pievienoties var :arrow: - ŠEIT

Iepriekš pateicos,
Ar cieņu,
ihack. :!:

Mincis teica:
Kaut ko pats arī esi izņēmis?
Tikko sāko klikot. Taču pameklēju google - piemerām mylot vairākas diskusijās par to runāts un tur čali teica ka reāli saņēma naudu uz paypal, kaut kur bija arii payment proof. Rīt apstīšos

Man 220 crediti ko saklikoju pagasnedel pārvērsās par 0.57 usd!!! Kā jums?

man bija paari 600 krediitiem , parvertaas 1.16$
Bet es neklikoju pilnu nedelju, un Juus arii ne, tapec klikojiet aktivi shonedel (pilnas 7 dienas ) un tad bus noteikti vairaak!
myLot pulbiceja vairakus pieradijumus. Chalis klikoja 7 dienas , parvertaas par 7.14 $

Saņēmu 1mo izmaksu
trekpaypayment.jpg

Izcili! Īstenībā savācis esmu šos 7$ pa divām nedēļām, jo uzreiz pēc publikācijas šeit forumā par TrekPay es devos prom pie radiem ārzemēs, takā šo naudu dabūju pilnās 2vās nedēļās....
Kā Jums veicas?

11212a.jpg

Nu kā tad Jums klājas ar pelnīšanu. TrekPay tiešam izcils projekts...
Iesaku reģistrēties. Links augšā :)

Atpakaļ
Tops