IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Traffiks

epro

New member
Pievienojies
5. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tātad visi zinam kas ir traffiks, un tad nu staigājot par interneta tīmekli uzgāju vienu vietu, kura ir tieši domāta traffika uzdzīšanai. Reģsitrējoties jāievada mājaslapa, uz kuru traffiks tiks novirzīts.
Domājams ka arī ievadot kādu adresi, kurā ir tavs refferal links viss darbosies...
Tātad adrese-> http://www.goldstartraffic.com/?ref=78

Pirmie tikai iecelti par Gold memeberiem, bet šķiet ka šī akcija beigusies. Es vēl paspēju... :D
P.S. Pavisam aizmirsu, ka pie reģistrēšanās tev dod 7500 punktus traffika uzdzīšanai, un šķiet ka excange ratio ir 1:1.
Laikam viss, tātad reģistrējamies šeit un gaidam traffiku no turienes...

vienīgā jēga no šāda trafika ka Googlī paceļas kādu vietu uz augšu, bet tā šis trafiks tev produktus nepirks un uz reklāmām neklikos, es pats tā kačāju savus saitus tikai priekš Gūgļa.

Bet arī augstāka vieta googles tantē, ir diezgan vērta manuprāt, jo pats bieži izmantoju googli.

:D google jau sita augstak necelsies. vienigi alexa rank. lai celtos google augstakm vajag backlinkus vairak. un kaut kadam lapam kas pilnas ar reflinkiem un baneriem un bez kada satura tas tapat neko nedos

Nu es jau nezinu tik labi kā jūs, vienkārši domāju, varbūt kādam noder, un kāds var pateikt kas ir alex rank. Neesmu sapratis vēl...

Atpakaļ
Tops