IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles totolv.com - Nopelni 2000 Ls PAR NEKO!!!

Aigars555

New member
Pievienojies
20. Novembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Nu tā - kā jau labu laiku iepriekš te postos solīju, esmu ar dažiem domubiedriem beidzot sagatavojis toto bonusu savākšanas savu versiju. Piedodiet, ka ucoz, bet par tādu naudu (par 0 Ls) neko labāku nevarēja atrast... Iespējas fascinēja

www.totolv.com

Kas ir savādāk?

1. 82 toto pret aptuveni 20, kas bija
2. līdz ar to arī summa cita
3. mēginājām salikt info kā bonusus var dabūt (nosacījumi) - tas vēl tiks papildinats līdz maksimumam
4. BONUSU kalkulators
5. betfair mācība LV - noderīga lieta ne tikai toto bonusu savākšanai, bet arī vispārējai apguvei. Saskaņots ar Betfair.
6. LIVE rezultāti - seko līdzi tai sasodītai spēlei, kurā ieliki piķi.

Kas trūkst?

Andy video bija labi - tos arī tuvākā laikā pievienošu, vairāk uzmanības pievēršot "smagajiem gadījumiem".

Tā ka jaunajiem noderīgi, vecajiem arī, jo gan jau atradīsiet kādu neaptīrītu toto.

Lai veicas!

www.totolv.com

Varēji jau gan kādu atsauci ielikt par informācijās pirmavotu ;-)

tiesi ta, bet nu sitas ir ok jau loti daudz darbu pielicis un ari savu informaciju, ir viens kas vienkarsi nokopejis visu totobanku

nezinu kads ir vina niks seit, bet zinu vina vardu - maris raibacis.
adresi neteiksu jo negribu rekalmet vina lapu :D kas maces tie pasi atradis.
andy ko iesaki darit?

lol baigais chalis :DDDD draugos var iecholeet :D skrach mejgini nonest lapu :D

Re ku viņš ir:

http://www.i-bizness.info/profile.php?mode=viewprofile&u=887

Piedalījās ToToBankas izsolē.

Džekam laikam dzīvot apnicis neko nezinot
par intelektuālo īpašumu un autortiesībām!

Iemetiet linku uz to lapu.

Andy

Atradu :-)

Minimālais sods - 60 mēnešalgu apmērā,
redzēs kā tas viņam patiks.

Lapa jau ir noindeksēta, "nocatchota" - nebūs
grūti pierādīt, nav jau pirmā reize...

Andy

nu jā... es vairakus mēnešus ņēmos, lai to visu uzdabūtu, teviens ņem un vienkārsi pārkopē...
Andy, Tev PM

vins jau nobijas, atsutija man vestuli ka laikam dzesis ara :D
nebus tuvako dienu laika izdzests ta ari darisu

Mani interesē tāda lieta, vai, maksājot ar karti, banka apmainās ar tādu informāciju kā dzimšanas gads un attiecīgi vecums? Cik esmu ebay kaut ko caur paypal pircis (tur arī ir 18 ierobežojums), nekādu problēmu nav bijis. Pats šo shēmu sen atpakaļ izgāju ar mātes vārdu un karti, tagad gribētos ar savu. Noviltot tos dokumentus jau nav problēmu, bet galvenais, lai toto caur karti nekā neredz manu īsto vecumu. Kādam ir pieredze darbojoties toto ar savu karti, ja nav 18?

Un lūdzu dabūjiet to trojani no top.lv bannera vai kur viņš tur ir ārā.

Aigars555 teica:
nu jā... es vairakus mēnešus ņēmos, lai to visu uzdabūtu, teviens ņem un vienkārsi pārkopē...
Andy, Tev PM

slikti esi straadaajis
ljoti stipri apshaubu ka 2000ls viens lietotaajs no tava saraksta var izcelt 2000
1000 jau buutu reaalaaks cipars

2000? tu smejies... es no 1 toto izkapaju 200-250ls... :DDD vajag vecit iemacities krapties :)))

bet ja pa teemu... mierigi... es betwayam prasiju izmaxu uz bankas kontu.. tur bij jaieraxta ari savs pers kods ieksh betwaya.. es tur ieraxtiju haljavo domaju nu poh tad jau redzes atnax vai nee.. atnaca!!! zna4it tur neskatas personas kodus.. :))

Atpakaļ
Tops