IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

titanclicks

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://www.titanclicks.com/signup.php?ref=Briksons

How exactly do users make money?
All users have to do, is click an ad. Simple enough right?
No skill, energy, or work needed, just simply click an ad, and get paid!
For each ad visited, you will receive $0.01.
Not enough? Well, if you can refer someone, you get a bonus $0.01, and $0.01 for every ad they click too!
Once you at least a $10.00 balance on your TitanClicks account, you can request to receive that money via a PayPal money transfer.
After your request has been accepted(within 72 hours), you will receive a transfer directly to your account.

Šis ir pilnīgi jauns un 100% ka maksās , jo ir Advercash otrs saits - un tas maksā.

Reģistrējamies te >>> http://www.titanclicks.com/signup.php?ref=Briksons

Tikko saņēmu pirmo izmaksu !! maksāaaa !!!!!

Izmaksāja mazāk kā 12 stundu laikā pēc pieprasīšanas !!!

Nu šajos jau visos ir vajadzīgi referāļi un redzu, ka tu jau to arī esi pamanījis.
Un šim es arī referāļus pirku. Savādāk nekādi.

nu bez referaaliem tur var pusgadu vai pat vairaak kraat.
vaitad ir jeega tur apgreidoties? Tad jau labaak box.to vai lidzigos, sakraajot kaadus 1000 referaalus.
es tagad domaaju tur apgreidoties un nopirkt referaalus, bet tur labi pelnaas un vai neiesmeeree tadus refus kuri neko nedara?

ja man paypalam nav pieregjistreeta karte tad vinji man suutiis naudu no shiem kuri izmaxaa uz paypal!?

Nē tie izmaksā tikai uz paypal, reti vēl kāds uz egold.
Cik zinu vienīgi clixsense maksā ar čeku

Nee, es domaaju ja man ir paypal konts kurtam nav pieregjistreeta karte - vai tajaa man tiks ieskaitiita nauda no shii un citiem ptc?

protams ka ieskaitiis, tev karti vajag tikai tad ja veelies parskaitiitnaudu uz banku. Bet taa var suutit uz citiem paypal kontiem arii, bet tikai 100$ jo veelaak ir jaamaksaa 5$ vai cik tur.

Jaunumi - tagad maksā ar čeku:

February checks have been sent! Be prepared for your check to arrive in the mail if you cashed out before March 1st. Your stats should say "Paid" next to the withdrawal you were expecting payment for. The total for payments this month was $1,606.86, sent in 88 seperate checks. With AlertPay ready for next month the payment amount should easily quadruple that in March!

Tagad izmaskā arī uz Alertpay vai ar čeku. !!

MIn izmaksa 12.50$

Tas jau drusku labāk! Maksā 100%, jo vienu izmaksu te jau esmu saņēmis !!

Tagad izmaskā arī uz Alertpay vai ar čeku. !!

MIn izmaksa 12.50$

Tas jau drusku labāk! Maksā 100%, jo vienu izmaksu te jau esmu saņēmis !!

Pieprasīju savu otro izmaksu uz Alertpay tagad !!
Izmaksā tikai 15 un 30 datumos !

Atpakaļ
Tops