IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Tie, kas grib taisīt savu PTC!

epro

New member
Pievienojies
5. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Ir piedāvājums bliest augšā savu PTC, tātad 2 admini - īpašnieki.
Ir iespēja dabūt domēnu no PTC, kas diemžēl bankrotēja, hostingu ar ir iespēja par lētu naudu dabūt, ir pārbaudīts, normāls ātrums etc. Pats tīri labi pieprotu kodēt, varētu no sākuma uzlikt kādu default PTC skriptu un pilnveidot kā patīk! Rakstam ātri, domēnu varu pamēģināt aizsist, līdz nākamās nedēļas beigām. Piedāvājumus gaidu! Vai nu te, vai caur e-mail -> modeems14@gmail.com . Nenokavējat!

Atvaino, bet nesapratu tavu jautājumu. Es meklēju partneri, ar kuru to visu varētu taisīt.

Es varu palidzet par refferaliem un premiumu. Bet ar jautajumu gribeju prasit ko tiesi vajag no partnera?

Nu doma, ka metas kopā finansējumā, no sākuma lai pietiek hostingam, tad reklāmai utt.

Varesu reklamet par refferaliem un upgrade, varesu izdarit bannerus. Naudu vajag tikai uz hostingu un domenu, bet pasam naudas nav.

Vaitad var nopelnit ar tiem PTC? Man jau liekas ka pasam ir jaiegruz vismaz 500$ Un tad vel jaizmkasa cilvekiem. Ka tad var gut pelnu? Doma ka visi skries un maksas tev lai tu reklametu vinus?
Pats nevaru iedomaties kaa, bet ja tu pastastitu tad varam kautko izstukot. Nauda alertpay man stav 19$ un pec menesa bus tur parskaitita 106$.
Paypala naudu es neaizstiksu jo es vinu kraju.

Atpakaļ
Tops