IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

smoothlinks

theGun4a

New member
Pievienojies
21. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
• Bezmaksas reģistrācija
• Samaksa par klikšķināšanu- 0.5 centi par linku
• Maksā par e-pasta lasīšanu
• $0.50 izmaksas minimums
• Gaidīti visu valstu pārstāvji !
• 5 Referaļu līmeņi - 5%-5%-5%-5%-5%, REĀLI MAKSĀ

Reģistracija -> http://www.smoothlinks.com/index.php?ref=theGun4a

Jāgaida 20sekundes kad tas bus pagajushas tew wajadzes uzklikot uz ciparu kuru tew teiks un tikai tad nauda tiks ieskaitita ..
p.s. tur ir 130 linki ko klikot :)

Vienu un to pašu linku var klikot vairakas reizes!
Pirmo linku es jau kadas piecas reizes esmu uzklikojis un par to ari piecas reizes pieskaitija naudu. :!: :!:

lol myb uzmanigak rakstisi ka var but 0,5 par kliku un 0,50 zmaksa ja kas 0,50 un 0,5 ir viens un tas pats/.... varbut par linku tomer ir 0,05? :D

a piedot tur izradas kad piergeistrejeis var double.. nu tagad ja 0,5 :)

a kur var uzspiest ja es sakraju 0,50 lai naudu pieprasitu?

Nu jā, izskatās jau ideāli, bet tev ir pierādījumi, ka vispār tur maksā? Viss ir pārāk labi lai būtu patiesība :)
Tiešām uz katru linku var klikot cik grib un nauda ta pat nak + 130 linki :D
P.S. šovakar sakrāšu tos 0.5$ un pieprasīšu izmaksu, tad jau redzēsim!

Tikko pieprasīju pirmo izmaksu par $0.50, rakstīts, ka naudu ieskaita mēneša pirmajās dienā 1-5 datumos. Tātad varētu sagaidīt aprīlī. Gaidam :)

Šito man liekas var likt pie SCAM. Es pieprasiju izmaksu nesen, bet shodien man rada, ka neviena izmaksa nav pieprasita...

Dandijs teica:
Šito man liekas var likt pie SCAM. Es pieprasiju izmaksu nesen, bet shodien man rada, ka neviena izmaksa nav pieprasita...

Nē, te bija tas joks, ka čīteriem naudu neizmaksā! Tas nav SCAM, esmu mēģinājis, taču, spēlējot godīgi, dienā var tikt pie kādiem 2 klikšķiem, nevis 130, pamēģini izdzēst account, tad uzzināsi, vai esi čīters vai neesi!

Atpakaļ
Tops