IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Sludinājuma dēlis uz wp platformas

t_maris

New member
Pievienojies
17. Jūlijs 2018
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labdien,

Vēlos izveidot uz wp bāzes sludinājuma dēli latviešu valodā. Kādu pluginu ieteiktu? Un vai wp ir labs šim projektam?

es lietoju maksas risinājumu Classipress >> paraugs: https://www.outlived.co.uk

2. paraugs (ātrāka lapa): https://www.lustjobs.com (18+ saturs)

.. atceros, bija arī viens džeks uztaisījis LV valodā Classipress sludinājumu dēli.

Piezīme: viņi nesen uztaisīja lielu update - dizains ir pavisam savādāks, es pašlaik palikšu pie vecā izskata.

Tā sākotnējā doma...Lokācija trīs Baltijas valstis. Niša visu veida transports. Par domēna nosaukumu vēl domāju, jo ir divi varianti vai nu jādomā domēns saistībā ar transportu utt. vai universāls.

uzreiz 3 valstis? .. tad arī domeinus vajadzēs 3 un visus vienādus.. varēsi pavilkt ieguldījumu 3 vienādos 2burtu vai 3burtu domeinos?

doma ir taisīt wp multisite? vai 1 kopēju resursu angļu val?

Es tev sapratu. Ir divi varianti, sākt ar Latviju un pēc tam pievienot 2 valstis, bet kur es redzu problēmu tie ir domeini. Vai otra versija ir domein eu vai visdrīzāk com un lapa angļu valodā, kas manuprāt pat dotu dažus bonusus.

Par 3 burtu domeinu... uuuu skatos 4-5 burtiem.

ja gribi labi rankoties - ej tikai pēc .lv .lt .ee (Igauņiem bija ee?)... .eu sūkā ledu :)

neko darīt - pirmās investīcijas būs 3burtu domeinos (4 un 5 pārāk daudz, lai atcerētos + anglisks brandable arī visdrīzāk nederēs).. kaut arī, varu kļūdīties..

labs domeins nav panākumu garants, bet sūdīgs jau gandrīz garantē to, ka neviens tevi nopietni neuztvers, ja nespēsi papildus ielikt daudzas nulles eirikos brandingā..

ko domā @Kripto-media?

Ja tu par kripto-media domēnu, tad iespējams ar laiku varētu būt zelta vērtē. Platforma jāsaka, ka nedaudz bremzē, bet tas varbūt man :D

:) šeit drīzāk bija jautājums noteiktam lietotājam ar milzīgu iepriekšēju web pieredzi (gan jau kādreiz pats pastāstīs). :)

.. par domeiniem, ja vēlies, kādu dienu varu live laikā paskatīties vai ir kādi brīvi 3 burtu .lv domeini (man ir "custom made" softa risinājums) ;)

jauku vakaru

Atpakaļ
Tops