IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Skaitiitaaji (counters) majaslapai

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
iesakiet man labu un pec iespejas precizaku skaititaju. gribu uzlikt savai lapai www.world-investment-companies.net Hosteets arzemees uz godaddy.com .

butu velams ja uz pashas logo pogas uzraadiitu visus vai lielako dalju no shiis statistikas:

dienas, nedeljas, menesha, gada un pavisam unikalos apmekletajus

un

dienas, nedeljas, menesha, gada un pavisam klikus (apmekleejumus)

godaddy pasham ir statistika, tiesha gan paplika:)

www.domains.com/stats/

Iesaku w3counter.com, var ari meginat google analytics, pashreiz to lietoju, bet man pasham vins nepatiik nav pietiekami preciizs.

w3counter tur kaukadi ielugumi tagad vajadzigi, bet googlei nav tas tads kounteris ko ielikt lapaa lai statistiku redz visi saita apmekletaji. man vaig tadu kaa shitam forumam apakshaa tie seši, bet ar vairaak uzskaiteem

šis te labs parada ip, valsti laiku, no kurienes atvilcies, cik hostu, visitoru, sessions bezmaksas, bet ja pa maksu parada pilsētas, ielas utt.!
Labs! pats izmantoju!
http://gostats.com
:lol:

haha pilsetas ielas lol, padoma vecit reizem ko tu runaa :D

Varbūt kāds zin kur var dabūt kādu statistiku kas nav publiska un atrodas uz paša servera.
Ja nemaldos serveris visu to pašu log failā vāc, vajag tik izanalizēt.

Atpakaļ
Tops