IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Sadarbojos ar investoriem

kā nemainās!? tā arī mainās pa procentiem, ja tu būtu septembrī ieguldījis 10K, tad tagad depo būtu 13,8K!

Vispar, kas tu esi latino? kaut kads brokeris, firmas parstavis, indivduaals darbonis?

Interesanti jau ir jautajums kaa allazh par garantijaam, ne tikai pelnjas bet ka neaizmuuc prom. Patika bez Tabu kur taa sieviete ielika 10k, dabuja 15k aaraa.. nakamaja gada ielika 30k - palika ar garu degunu... :)

tāpat kā parex,sampo, hanzabanka es peļņu nevaru garantēt,ir tikai vēsturiskais ienesīgums, bet tavu depozītu savākt es nevaru , jo tas atrodas tavā bankas kontā!

...........jo tas atrodas tavā bankas kontā!
----------
atšķirībā no EPCC kur tu naudu nodod kaut kāda Kipras ofšora pilnīgā rīcībā, uz rokas paliekot līgums ar ofšoru!

rezultāti kopš sadarbojos ar investoriem:

sep +12,9%
okt +6,55%
nov +3,4%
dec +5,87%
jan +4,83%
feb +2,72%

kopā: +36,27%
ar reinvestēšanu: +40,13%

ja tu domā jēnas kustību pēdējās 4 dienās, tad tas ir jēnas vērtības pieaugums nevis kritums, krīt citas valūtas pret jēnu!
Ar plecu 1:1 praktizē fondi kuriem 1 lote ir 10M$, cik zinu šajā pulciņā nav nevienas Baltijas komercbankas, bet es strādāju galvenokārt 1:3, kas arī skaitās ļoti konservatīvi.

par kritumu nepiekritiu :) ja grafiks iet uz leju, kriitas :) taa vieglaak

bet nu labi tas subjketiivi, ta vieglak uztvert

runajot par 1:3 jasak tiesham esi konservatiivs; malacis taada zinjaa ja speej tadus % izvaariit:)

Ko domaa par shitadu strategiju?

http://www.forex-tsd.com/metatrader-4/5694-big-profit-without-using-any-indicator.html

p.s. laikam bus tev jaregojas ja neesi tur?

:D šī ir ļoti sena ideja, tai iet cauri visi iesācēji, arī es reiz, bet šī stratēģija nevar pelnīt ne teorētiski, ne praktiski. neatkārtošos, par to esmu diskutējis gan wallstreet.lv, gan financenet.lv

šeit ir komentārs no tevis dotās diskusijas:
Note for all Members
i have did this strategy in different cases on different currecies if the market move in channel up and down it is okay and winner and if the market move in one direction like in May or Nov. u will lose all the money in your account i have testes it forward on MT4 and the results win and then big drawdown which tends to big loss
so take care from this strategy

Izklausaas tomeer vilinoshi, bet nu lenam saak veidoties priekshtats, ka pa lielalam nav taada stabila auto treidu skripta, kas vareetu to smuki dariit autopilotaa;

patesteeju dazhus, shurt vai tur kaads lielaaks notikums, un chau, kapitaas no 10k uz 500$ paliek paari;

ja nav noslepums, kuros saitos tos zinjojumus var uzkjert? teiksim par japaanjiem un taam izmainjaam ar jeenu?

es lietoju šo:
http://www.forexfactory.com/calendar.php
vēl vari piemeklēt kaut ko no šejienes:
http://www.news-ratings.com/

sakariigs saits ar to kalendaari, varbuut vari teikt, kas bija japanas jeenaas noteicoshais shodien?

tā kustība sākās jau pirmdien, pamatā ir tas ka 21.feb. Japānas banka pacēla jēnas likmi un lielie swaperi sāka fiksēt peļņu, nu un pirmdien visi jau paniski sāka lēkt ārā no tā vilciena.

Nezinu par taam likmeem, bet jaa, 21. feb ir kaapums un tad saakas gajiens uz leju; skjiet ka tomer esi pratiigs tautietis:)

tas taa, sentiments paspruka:)

Atpakaļ
Tops