IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Rule #1 : Taisiet lapu par tēmu kas JūS interesē!

snesDS

New member
Pievienojies
4. Jūnijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Manuprāt GALVENAIS noteikums ar ko jāsāk jebkurš projekts

Rule #1 : Taisiet lapu par tēmu kas JūS interesē!

Ja jums tēma nebūs interesanta, tad to pēc laika drošvien pametīssiet.
Klausiet ko saka pasaules bagātākais cilvēks W.Buffets - dariet to kas JUMS patīk.
Cik ilgi juus buusiet pa naktiim gatavi straadaat pie projekta, kas juus iipashi neinteresee ja neskaita to ka juus domaajat ka tas jums atnesiis lielos $$$. un ja nu neies kaadu laiku, cik ilgi juus to saitu turpinaasiet? vai iztureesiet GADU bez peljnas?

citteju te Dimanta, bet cerams ka viņš piedos:
"gribu izveidot labu, saistosu lapu, aktiivi taisīt labu trafiku uz vinu, regulari papildināt ar svaigiem rakstiem un kad trafiks jau buus pastaviigs, tad sākt likt iekšā reklāmas un pelnīt! "

soļi visi pareizi, BET BET BET

#1 izdomā tēmu kas tev patīk, par ko tu bez piepūles vari ko uzrakstīt (labāk vairākas)
#2 izpēti par ko cilvēki interesējas https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal un http://www.google.com/trends
#3 pamaklē, cik ir konkurence http://www.google.com
#4 padomā - kas un ko tavā nišā gribēs pardot http://www.labnol.org/google-adsense-sandbox/

un tad jau ķeries pie lapas izveides, trafika ivanoviča utt

Jā, un ja ir līdzekļi, tad var lekt iekšā nišā kura jums neiteresē, bet var būt pelnošā, vienkārši nolīgstiet, kādu rakstu rakstnieku. Vislabāk tos meklēt iekš elance.com vai digitalforums. Iesaku vis labāk ņemt cilvēkus no Āfrikas vai Indijas, pēc pieredzes saku, ka viņi ir ļoti strādāt griboši, un viņu "cenas" nav augstas, jo viņu "vertība" automātiski krītās, par cik viņi nav no angliski runājošas valstis. Protams, var būt, ka rakstā ir kādas kļūdas, to nedaudz pielabojot, un viss notiek. Šādus rakstniekus var nolīgt pat par $4 par 300 vārdu garu rakstu.

Mēs ar vienu džeku taisījām membership mājaslapu, vajadzēja nedaudz programmēšanas iemaņas, bet abiem tādas nebija. Nolīgām vienu cilvēku no Nigērijas lai viņš mums pa $100 visu sakodē, čalis pats normāls - 19 gadus vecs students un studē arī par programmētāju. Viņš mums visu izdarīja augstākajā kvalitātē, pat vēl vairāk un labāk nekā mēs prasijām. Pie "profesionāļiem" mums par šo prieku noplēstu vismaz kādus $600. Viņam pašam mājās dators nebija, viņš visus savus darbus un skolas darbus pildīja PC kafejnīcā, nu gribēju cilvēkam palīdzēt un samksāju $300 pa virsu, lai nopērk sev kautkādu PC, pēc 2 ned. saņēmu epastā bildi, kurā viņs sēž pie jaunā datora. Tiešām, pats cilvēks priecīgs, un pašam garīgais uz visu nedēļu arī bija ļoti augsts, jo ir patīkami apzināties, ka ese palīdzējis kādām ļoti daudz, kuram iet grūtāk nekā tev pašām.

Oj.. nu jā, aizrāvos atkal, ak es - sentimentālists.

Labi - pakoriģēšu - vispār dzīvē nav jau tēmai obigāti jābūt - vajag tikai atrast to kas pašam patīk,

Piemēram - organizēt cilvēkus. Salikt kopā to Teksta rakstītāju + Lapas dizaineri + Hostingu + SEO specu + + +

Tas protams prasīs naudu ja pats lapu netaisīsi, un koirdinēšna enerģiju patērēs, BET ja tas patīk, tad kādas problēmas.

Nu ja, tā jau viņš ir. Galvenais jau strādāt gudri, nevis smagi :). Stroikās cilvēki strādā daudz smagāk (fiziski), nekā viņu priekšnieku, bet saņem algu uz pusi mazāk.

Labi, pietiks vārīties, jāskrien darbi darīt :)

Nezinu, vai ir labi nolīgt kādu Nigērijā - man tomēr vajadzētu redzēt to džeku, kas man kaut ko darītu, bet nu piekrītu par articles - ja pašam angļu valoda nav tā labākā un pie tam vēl nav sajēgas kā salikt kopā rakstu (domrakstos bija sliktas atzīmes...), tad vajag nolīgt kādu, kas to izdara. Iedomājieties - 10 raksti, katrs 5$ vērtībā izmaksā nieka 50$, kas jau ar vienu seilu atmaksājas (ja komisija ir 50$). Otrais seils jau ir peļņa. Viens ir tas, ka ieekonomēts savs laiks, kas arī ir nauda, otrs ir tas, ka Tev cilvēks izdarīja profesionalu darbu. Protams, prasmīgs un lēts article rakstītājs arī ir jāpameklē.

Aigars555 teica:
Nezinu, vai ir labi nolīgt kādu Nigērijā - man tomēr vajadzētu redzēt to džeku, kas man kaut ko darītu,

- Mani labākie kolēģi ir otrā pasaules malā un es ar viņiem satiekos tikai on-line, kas man netraucē jau vairākus gadus ar viņiem sadarboties. Tas ka tev vajag redzēt tavu sadarbības partneri nozīmē ka tev labāk varbūt pievērsties OFF-LINE biz ;)

Man ir bijuši klienti, kuri novērtē un maksā papildus par to, ka es ieveroju anonimitāti, un visu izdaru neprasot liekus jautājumus. Sazinos tikai pa e-pastu utt.

Tavas lapas apmeklētāji tevi arī ikdienā drošvien nesatiks !

Man tas pilnīgi netraucē. Protams, nedrīkt "uzklupt" kuram, katram pagadās. Vajag paskatīties feedback, vai citu cilvēku atsauksmes, jeb to pašu "portfolio", un šī stereotipsikā domāšana ir man apnikusi. Man netarucē, ka tas džeks ir no Nigērijas, ok viņi ir bēdīgi slaveni ar saviem scam'iem utt, bet tas ir tikai tīrs stereotips. Man ar to džeku bija daudz vieglāk saprasties, nekā es domāju ar vairākums latviešiem, kurti tikai nīd, ka šis ir slikts, tas ir slikts, un nodirš citu, jo pats nemāk, vai negrib mācīties.

Ne gluži par tēmu , bet kurš var pateikt kur var nopirkt forumu un cik tas maksā , gribu palaist savu forumu ( nebūs par internetmarketingu) ?

greenrun teica:
Ne gluži par tēmu , bet kurš var pateikt kur var nopirkt forumu un cik tas maksā , gribu palaist savu forumu ( nebūs par internetmarketingu) ?
īsti neiebraucu , tu velies foruma softu nopirkt, vai jau gatavu forumu? :D

pash uforumu ivnhs grib uzlikt pats maces.. :D iespied googles tantee IPB un attiet... nu bet es jau netiekshu ka ntos var dabuut pa velti.. :D

Kāds varētu paskaidrot kāda īsti jēga no
http://www.labnol.org/google-adsense-sandbox/ ?

Es pagaidām lietoju Adsense ko google automātiski piedāvā.

LOL. Tas ir BS. VNK, ja redziet, ka kkur ir nauda, ņemiet un nokopējiet pelnošās lapas. Uztaisiet spinu, un viss kārtībā.

citēju:

"Mēs ar vienu džeku taisījām membership mājaslapu, vajadzēja nedaudz programmēšanas iemaņas, bet abiem tādas nebija. Nolīgām vienu cilvēku no Nigērijas lai viņš mums pa $100 visu sakodē, čalis pats normāls - 19 gadus vecs students un studē arī par programmētāju. Viņš mums visu izdarīja augstākajā kvalitātē, pat vēl vairāk un labāk nekā mēs prasijām. Pie "profesionāļiem" mums par šo prieku noplēstu vismaz kādus $600. Viņam pašam mājās dators nebija, viņš visus savus darbus un skolas darbus pildīja PC kafejnīcā, nu gribēju cilvēkam palīdzēt un samksāju $300 pa virsu, lai nopērk sev kautkādu PC, pēc 2 ned. saņēmu epastā bildi, kurā viņs sēž pie jaunā datora. Tiešām, pats cilvēks priecīgs, un pašam garīgais uz visu nedēļu arī bija ļoti augsts, jo ir patīkami apzināties, ka ese palīdzējis kādām ļoti daudz, kuram iet grūtāk nekā tev pašām. "

+ + x100

Atpakaļ
Tops