IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

road2success.us

epro

New member
Pievienojies
5. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Ļoti labs HYIP.
Pats jau esmu saņēmis izmaksu, nesen, tāpēc varu droši teikt, maksājošs.
Plāni 3, visi 3 labi.. :D
Min iemaksa 1$
Reģistrējamies te.
No refiem maksā 10%, kā jau visi HYIP.. :)
Reģistrējamies!!!

Maksā regulāri.. :) GOOD

P.S. Vai tad tiešām neviens vairs nenodarbojas ar HYIP??? :/

Es šodien/rīt iekopēšu savu pirmo izmaksu .... vispār min. izmaksa ir 1.01$ :)

Uj, pēdējā laikā, aizmirsu iegriesties te.
Izmaksā vēl joprojām regulāri, izmaksas nekopēju, jo redzu, ka HYIP sadaļā te vispār nav aktivitātes un slinkums.. :D

Proof:
Visas izmaksas:

Kopā saņemts 8.97

Pēdējā (šodienas) izmaksa:

Izmaksāja samērā ātri.. :)

Un pats labākais ir tas, ka es sāku ar ~2 $, tātad mana peļņa ir vairāk nekā 400%.. :)

Nu jā, bišk nokļūdījos, tomēr uzrādies.. :) Paldies par tavu aktivitāti.. :)

Šodien saņēmu pirmo izmaksu ... maksā aptuveni 24 stundu laikā

Kārtējā izmaksa:

Izmaksā līdz 24 h, ir gadījies, ka saņemu izmaksu jau pēc 2-3 h , resurss labs.. ;)

A cik tu liec iekšā naudu lai dabūtu piemēram 2. dolārus?
Un vai var ar alerpay deposit?

Aldaris38 teica:
A cik tu liec iekšā naudu lai dabūtu piemēram 2. dolārus?
Un vai var ar alerpay deposit?
Parēķini pats ... ja liec līdz 10$, tad Tev būs 150% money back pēc 15 dienam .. t.i ja ieliec 5$, tad 2$ būs pēc 4 dienām

Var ar AlertPay depozītu taisīt.

Tieši tādēļ arī šo izmantoju, jo alertpay pieņem, manuprāt diezgan labs e-money saits, lai gan pagaidām maz tiek izmantots uz HYIP arēnu.. ;)

A ja es ielkeku $5 un dabuju $2 atpakaj, tad tie $5 deposit apzudīs pēc pirmā payout?

Aldaris38 teica:
A ja es ielkeku $5 un dabuju $2 atpakaj, tad tie $5 deposit apzudīs pēc pirmā payout?
Tu no 5$ ieguldītiem beigās dabūsi 7,5$ t.i .. vobšen Tu ņem ārā tos 2$ no 7,5$ - beigu summas.

Tur viss notiek tā, tu ieliec no sava konta 5$, tad 15 dienas tu saņem katru dienu 10% no ieguldītās summas, tavā gadījumā no 5$. Tātad katru dienu tu saņem 0.50$. pēc 4 dienām tev ir 2$, pēc 8 - 4$, pēc 10 - 5$ (tu esi atpelnījis jau savu ieguldījumu) un pēc 15 dienām tev jau ir 7.5$, tātad tu esi ieguvis 2.5$ peļņu. Tas ir pirmais plāns, otrais plāns darbojas tā, ka pēc 15 dienām tu saņem 200% no ieguldītās summas, bet tu nesaņem katru dienu, bet tikai vienu reizi pēc 15 dienām, tātad pēc 15 dienām tava nauda dubultojas. Tikai otrajā plānā var ieguldīt sākot no 10$ uz augšu. Bet ja parēķina, ka kaut vai sākot ar tiem pašiem 10$, mēneša laikā tu vari iegūt 40$ (10*2=20, 20*2 = 40) Personīgi man nevienā PTC saitā vēl nav izdevies iegūt 30$ peļņu vienā mēnesī, jo man nekad neizdodas savākt refus.. :D Bet vēl jau var parēķināt, ka pēc otrā mēneša no tiem 10$ jau būtu iznākuši 160$, un tas jau ir 150$ peļņa.. :shock: Un tas viss 2 mēnešos.. ;) Bet pēc trešā mēneša no tiem 10$ varētu būt dabūti jau 640$, tātad peļņa būtu 630$ :shock: :shock: :shock: . Bet pirms ieguldi HYIP jomās vienmēr der atcerēties - Neieguldi vairāk, kā vari atļauties zaudēt! It īpaši, ja runa iet par 100$+
Ceru ka domu saprati.. ;)

Paldies sapratu, bet ja ielūdz refeļus tad nauda nāk vairāk, tāpat ka ptc ?

Jā, no refferāļiem nāk 10%, attiecīgi no taviem 5$ man atnāca 0.50$, Paldies.. :)
Tie 10% nāk no katra depozīta.. ;)

Atpakaļ
Tops