IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Reklāmdevēji

siemens

New member
Pievienojies
28. Februāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Jūs varētu nosaukt kādus labus reklāmdevējus izņemot google un textads.
Kapēc jūs visi lietojat to adsense vai tad citi ir sliktāki vai kā?
Ja kāds var iedodat linkus uz citiem reklāmdevējiem,varbūt kāds pat var pateikt ,ka kāds ir pat labāks nekā google adsense?Kā jus paši varat paskaidrot savu izvēli?

clickbank
Tas ir affialate marketing, bet tomēr tas ir pats ienesīgākais biznes internetā

Mani interese reklamdeveji ,kas piedava par klikski noteiktu summu uz reklamas! tada veida :)

siemens teica:
Admin tur par klikski maksa maksimums 0.01$?

Nu ja apmekleetaaji ir no Latvijas vai citaam nabadzigaakajaam valstiim, tad tur diezgan maz sanaak jo maza konkurence uz reklaamaam. apmeram 1-10 centi.

bet atkariibaa no lapas katoegorijas esmu no USA un UK trafika dabujis pat 2$ pa kliku :)

bet videji no pasaules lielajaam valstiim un izveeleetaas kategorijas kaukur 40 centi. :)

Skaidrs ,paldies,laikam tas neder ,jo es parstavu latvijas blogu!

Tomēr meiģināju pameiģināt,piereģistrējos paņēmu to code,bet rezultātā sapratu ,ka tās reklāmas būs angliski,kas man neder :(

Vai ari es kautko nepareizi daru?

Cik apmeram tad textads maksa par klikski?

Ja un vel problema,wordpress nevar nolasit to textads kodu,es nesaprotu kapec,man ta reklama neparadas nekur!

Atpakaļ
Tops