IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

reklāma

sandi,es palasīju kas tur tajā lapā ir rakstīts.bet ja man tagad nekā nav nopelnīta,pilnīg nekā,tad pieņemsim,ar tiem adwordiem kautko nopelnu,tad tāds variants,ka man tās reklāmas izmaksas atskaita no nopelnītā ir?
/bet ja ar reklāmām neko nenopelnu,tad gan ir d***/

runajto par adwordiem, par 100ls varetu dot nelielu preznetaaciju/apmaaciibu;

p.s. jaa, ja tev nav naudas, protams ka tu nevari reklameet neko; nu iedomaajies, kaa tu vari ielikt reklaamu 'Ievaa' par velti? nu nevari tak!

tad laikam nāksies pastrādāt ar savādāku reklamēšanos... uz drīzu redzēšanos.

doshu velvienu piemeeru par adwordiem un targeteeshanu, reaals piemeers:

= Gribu bariiibu!

Kaadu? Pidcu, sviestmaizes, otro (main course), zupu... etc?

= Otro!

Zivi/ Galju?

= Galju!

Dziivneika vai putna?

= Dziivnieka!

Kaadu? cuukas, lielopa?

= Cukas

Kadu? Ceptu, variitu, gulashu, ribinjas, etc?

= Gulashu!

Kadu gulashu? Ar bruuno merci, ar balto merci, kadam garshivleaam? utt

= Gulashu ar galjina blankas seneju zupu!! :P

:P

vot aptuveni taadaa veidaa naak skaidriiba par labu kejvordu izveeli jeb to preciizu defineeshanu ;))

centīšos saprast. ārprāc,es tak varētu uz galda aizmigt,visu dienu pavadīju bērnlaukumā ar bērnu un man sāp jau kājas no pastaigām

tas skaitīsies spams,ja piemēram,kādā forumā,kur nevar likt parakstā linku,es rakstu diskusiju un pēdējā teikumā pieminu savu vai kādu citu lapu?

uzdod sev taadu jautaajumu: vai tavs posts dod kaadu labumu forumam un to lietotaajiem, vai nee?

kāds var http://beauty-care.freehostia.com uzspiest uz jebkuru bildīti. man vaig pārliecināties vai kautkas ir kārtībā.

hmm nu jau sakarigaka ta lapa kljuvusi, vel tik uztaisi bish raibaku, parak balta vinja ir...

to visu varu uztaisīt,un jauki ka bildes veras...bet sāku aizdomāties par to kāpēc man tai amazones tabulā neparādās cik klikšķi bijuši...?kautkas nav kārtībā

izskatas ka vis ir ok :) aspveicu ;)

naklamasi solis butu katrai jomai, kaa juvilierizstradajumi, utml sadaliit pa atseviskjaam sadaljaam:)

jauzspiezh uz linka ir, links var buut gan teksts, gan bilde, gan abi;) visu nosaka uz kadu adresi tad tas LINKS ved :)

Atpakaļ
Tops