IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

reklāma

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
tajā siets.lv kāds ieskatās arī ik pa laikam?tur ir vērts likt reklāmas? cik sapratu,tad ja ielieku tur reklāmu,tad man jāmaksā par katru kliķšķi kas tiek uzspiests uz manas reklāmas?

nu ir verts padomaat, 2 santimi laikam, salidzinot ar googles 5ciem;

sintija teica:
tajā siets.lv kāds ieskatās arī ik pa laikam?tur ir vērts likt reklāmas? cik sapratu,tad ja ielieku tur reklāmu,tad man jāmaksā par katru kliķšķi kas tiek uzspiests uz manas reklāmas?
Pasaki kaada jeega ir reklameet savu lapu latvijas tirguu???Tu tieshaam ceri kautko paardot latvieshiem???Ja jau orienteejies uz lv tad kaapeec tev lapa ir anglju valodaa?Taisi latvieshu valodaa un tad ceri ka paardosi kautko!Tu tagad iznieko savu laiku un ja liksi reklaamas piem siets.lv tad arii izniekosi naudu!

un kā ar google adsense? tas ir tas pats princips kas siets.lv? vai arī atšķiras?

google adsense ir labs, pats bookieclub megjinaju tur reklamet. balstas uz to pashu ko siets, tikai neej pa officialo un megjini dabut kadu voshuuru daudz izdevigak sanak, pats nopirku kontu pa $15 ar $100 iekshaa. Amerikanji vinjus tur pa velti dabuun. Galvenais tad ir aatri jaiztere jo tur tad ir dienu limits vai kkaa taa kr4 man peec nedeljas vairs negaja un ieksha $60 palika :D

sintija teica:
un kā ar google adsense? tas ir tas pats princips kas siets.lv? vai arī atšķiras?

meiteniit, adsense ir domaata tiem kas publicee reklaamas;

ja tu gribi reklameeties - tad tev vajag - adwords;

ui pats ar nepreiz sarakstiju, neivs adsense bet adwords :)

individual teica:
Ja drīks zināt kur tādu "dīlu" izrāvi?

http://forums.digitalpoint.com/

pareizei kaads kko vertigu izmet, bet atceries ka ir shmauklji, pasham bij tada tizla jushka aizskatiju un gaidiju kad atsutis konta infu... pa laimi atsutija bet var gadities ka nesuta :)

nu es vairs neko nesaprotu,tātad google adsense man nederot. tātad man vajadzīgi esot adwordi. jauki.ta man tagad atliek wordā drukāt tekstu?

un tajā google adwords man arī par katru uzspiesto klikšķi uz manas reklāmas(vai kā viņ tur sauc) jāmaksā?

Redz google vārdi un ir satīti ar Adsense. Tapēc bieži sajauc.
Tu kā saita īpašnieks kam nepieciešama reklāma izveido savu AdWords kontu un reklamējies. Bet citi kam nav nepieciešama reklāma, bet vēlas reklamēt, ievieto AdSense savās lapās, kur savukārt rāda AdWords ievietotās reklāmas.

kautka ta...

sintija teica:
un tajā google adwords man arī par katru uzspiesto klikšķi uz manas reklāmas(vai kā viņ tur sauc) jāmaksā?

wake up, beidzot.

vis ir elementaari

tu pardod produktu kursh maksaa 50$, par kuru sanjem 30$ par pardoshanu ka akomisiju;

tu izvieto reklaamas par vinju un maksaa teiksim 10 centus par kliku, 1 no 200 nopeerk, tatad, reaali izmaksaaja 200 x 0.10 = 20$, tu nopelniji 30$, tatad, tiiraa pelnja 10$;

ja tava kampanja ir podaa, tad tu

samaksaa par 5000 klikiem, samaksaa reklamaas 500$, nopelni 0;

www.adwordsmiracles.com

Nu tas ir konkreetais vaaks!Nezinu cik stulbam ir jaabuut cilveekam lai te spamotu tik un vienalga neko nesajeegt!Shajaa forumaa ir daudz runaats gan par reklaamas veidiem,gan par to pashu adwordu!Bet diemzheel esam tik slinki lai pat izlasiitu visu infu kas ir forumaa pirms prasiiitu no jauna!Runaajot par adwordu var tak ieiet vinju lapaa un izlasiit VISU ka tas viss darbojas!Ja ir probleemas ar valodu tad tur var uzlikt arii Latvieshu valodu!Nevajag meegjinaat panaakt lai visu ieliek mutee!PAti straadaa,pati meklee,pati meegjini izprast!NEVIS UZDOT DEBILUS jautaajumus meenesha garumaa!

nu vejaga uzreiz bljaut :D, vnk cilvex kuram galva salmi macas nopelnit lielo pikji :D

es nesaprotu.(dažas detaļas izņemot ārā)piereģistrējos tājā adwordā. tas tākā būtu. man ir jāiemaksā tā nauda vispirms vai arī man to no naudu atvilks pēc tam? un ja es neko nenopelnu tad man pašai sazin kur jāsakasa naudu un jāsamaksā?

protams, ka pashai jaamaksaa, tu izdomaa labu kampanju, taadu kas ir pelnoshana, un paturi visu ko nopelni vai arii visu ko notrallini miinusos;)

pasaki man, vai zinot to kaa var nopelniit ar spekulaacijaam birzaa un akcijaam, tu panjemtu 1000ls un ietu droshi ar meerkji nopelniit;) sakumaa, 99;99% ka gada laikaa tu to naudu pakastu 10x :)

saku, noperc www.adwordsmiracles.com

iemacies dariit keyword research un tad jau kaut kaa:)

preston kas ir viņi??? "Runaajot par adwordu var tak ieiet vinju lapaa"
daudz jau var būt uzrakstīts bet konkrēti ne īpaši daudz.ja zini ko nozīmē liet tukšu ūdeni?
neuzskatu ka mani jautājumi būtu debili šajā jomā,vnk gribu uzzināt. un šaubos vai tev patiktu tas,ka tu kautko nesaproti kādā jomā un uzdod jautājumus lai iemācītos,un pēkšņi tev kāds brauktu virsū:"kas tu nesaproti?!"
(ja kas veikalos ir nervu nomierinoši līdzekļi)

"NEVIS UZDOT DEBILUS jautaajumus meenesha garumaa!"
preston,dzīve ir gara,tā kā man laiks ir vel ļoti daudz !

Atpakaļ
Tops