IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

reāli strādājoš PTC

Man neļauj izņemt naudu, jo rāda, ka nav nepieciešamā paka, kur lētākā maksā 40$!
Man ir jautājums, vai tu tiešām pats viņu pirki?

Man neļauj izņemt naudu, jo rāda, ka nav nepieciešamā paka, kur lētākā maksā 40$!
Man ir jautājums, vai tu tiešām pats viņu pirki?

tu šobrīd ar savu acc vari izmaksāt 130% no investētās summas, tas nozīmē, ka iemaksājot(Add Funds) piemēram $6 tu varēsi izmaksāt $7.80.
Lai izmaksātu vairāk tev ir jāpēr lielāka paka $40 ir 140% par $60 ir 200%.

Šeit ir jāinvestē lai veiktu izmaksu.
Šobrīd varu arī garantēt, ka izmaksas notiek un droši vari investēt ;)

tu šobrīd ar savu acc vari izmaksāt 130% no investētās summas, tas nozīmē, ka iemaksājot(Add Funds) piemēram $6 tu varēsi izmaksāt $7.80.
Lai izmaksātu vairāk tev ir jāpēr lielāka paka $40 ir 140% par $60 ir 200%.

Šeit ir jāinvestē lai veiktu izmaksu.
Šobrīd varu arī garantēt, ka izmaksas notiek un droši vari investēt ;)

piereģistrējos creditbux, tur man rāda to pašu, un, piemēram, kad es tur uzspiežu "Add funds" un ja ierakstu 1eiro, tad man rāda, ka ieskaitīs 41eiro. Ko tas nozīmē, ko es ar viņiem varētu darīt, un cik naudu es varētu izņemt, ja iemaksātu to 1eiro?

piereģistrējos creditbux, tur man rāda to pašu, un, piemēram, kad es tur uzspiežu "Add funds" un ja ierakstu 1eiro, tad man rāda, ka ieskaitīs 41eiro. Ko tas nozīmē, ko es ar viņiem varētu darīt, un cik naudu es varētu izņemt, ja iemaksātu to 1eiro?

nu reāli, kāda iespēja ka neappisīs, galīgi neticu. pa 30 min dabūju 7euro ko varētu izņemt ja iemaksāju 4? diršana, manuprāt, tas nav iespējams. citos buxos var dabūt dažus centus dienā, bet te 10euro, nesaprotu, kāpēc tu arī centies apčakarēt citus šajā forumā

nu reāli, kāda iespēja ka neappisīs, galīgi neticu. pa 30 min dabūju 7euro ko varētu izņemt ja iemaksāju 4? diršana, manuprāt, tas nav iespējams. citos buxos var dabūt dažus centus dienā, bet te 10euro, nesaprotu, kāpēc tu arī centies apčakarēt citus šajā forumā

tu jau vari neriskēt, cmon :D

esmu salicis izmaksu pierādījumus, neesmu apčakarēts, tādēļ turpinu...
nevienu netaisos te apčakarēt, katra paša ziņā ticēt vai nē...

tu jau vari neriskēt, cmon :D

esmu salicis izmaksu pierādījumus, neesmu apčakarēts, tādēļ turpinu...
nevienu netaisos te apčakarēt, katra paša ziņā ticēt vai nē...

paskaidro, kāpēc citur var dabūt labi ja dažus centus, bet uzreiz 10eiro dienā?
un ja es ieguldu tos 4eiro, tad tur ir 4000% bonuss, un es kopā dabūju 168eiro, pa kuriem es varu nopirkt visliekālo paku, un uzreiz varu izņemt 10eiro. kāds viņiem no tā labums?
skan pārāk labi, lai būtu patiesība

paskaidro, kāpēc citur var dabūt labi ja dažus centus, bet uzreiz 10eiro dienā?
un ja es ieguldu tos 4eiro, tad tur ir 4000% bonuss, un es kopā dabūju 168eiro, pa kuriem es varu nopirkt visliekālo paku, un uzreiz varu izņemt 10eiro. kāds viņiem no tā labums?
skan pārāk labi, lai būtu patiesība

tu laikam neko no šī visa nesaproti, to 4000% bonusu tu dabū Purchase balancā un par to tu vari tikai reklāmas pirkt. Pakas tu vari tikai par savu reālo naudu no PayPal, Payza utt pirkt... Paku par naudu, kas tev buxā stāv nenopirksi.

ja vēlies varu tev uz ēpastu aizsūtīt kā buxproof.com un creditbux.net.
atsūti privāti savu ēpastu un visu izstāstīšu kā tas notiek lai neiebrauc auzās.

pievienošu arī decembra paypal pārskatu lai redzi, ka reāli maksā ;)

tu laikam neko no šī visa nesaproti, to 4000% bonusu tu dabū Purchase balancā un par to tu vari tikai reklāmas pirkt. Pakas tu vari tikai par savu reālo naudu no PayPal, Payza utt pirkt... Paku par naudu, kas tev buxā stāv nenopirksi.

ja vēlies varu tev uz ēpastu aizsūtīt kā buxproof.com un creditbux.net.
atsūti privāti savu ēpastu un visu izstāstīšu kā tas notiek lai neiebrauc auzās.

pievienošu arī decembra paypal pārskatu lai redzi, ka reāli maksā ;)

Atpakaļ
Tops