IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Rakstu pirkšana

Ojars

New member
Pievienojies
30. Septembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labs vakars naudas pelnītājiem un pārējiem censoņiem.

Bija te nesen topiks par rakstu pirkšanu. Jautājums sekojošs ... cik tad ir normāla cena par vienu sakarīgu 500 vārdu rakstu (par vārdu) angļu valodā?

atkarīgs no raksta profesionālā līmeņa! Bet nu jāreķinās kautkur videji no 5$ - 8 $ par labas kvalitātes rakstiem! Ja tev ir pied
avaajums uz 20 - 50 rakstiem + varbūt ka varu saņemties un palīdzēt ;)

var protams arii atrast jefiņus kas uzrkastīs tev mezglojumu 1000 vārdus par 5 $ , bet nu to tev nteikti nevajag!

Jā, ja interesē tad droši vari griezties arī pie manis !
Raksti griežās man te dienu dienā, tā kā .. :)
Un vidējā cena ir 0.015$ par vienu vārdu !

Vakar vakarā it kā pasūtīju 5 rakstus ... Testam tā teikt. Redzēsim ko būs rakstnieks uzcepis.
20-50 raksti takā padaudz būs, pagaidām tēmēju uz zemāku skaitu. Pats jau ar šo to angliski varu uzcept ja ir iedvesma, bet atnāk viņa tik reti. ;)

Vēl viens man jautājums. Saņemšu rakstus 2-dien. Vajadzētu takā viņus pārbaudīt vai nav "dubultie". Ar ko to dara (kādu instrumentu domāju)? Vai ar copy+paste Googlē pietiek?

ja kāds no jums meklē vai piedavā savus rakstu pakalpojumus droši to varat darīt šeit http://www.webmeistari.lv/index.php?board=44.0 ;)

Ojār, copyscape man vienmēr ir palīdzējis :) - www.copyscape.com var arī googlē pārbaudīt.

Atpakaļ
Tops