IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

problēma ar PP

Brand

New member
Pievienojies
11. Janvāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki.

Labu laiku atpakaļ vievienoju PP karti.
Viss it kā noritēja veiksmīgi, kā rezultātā man PP kontā bija 2 EUR, kas tiek automātiski atņemti.
Esmu Verified lietotājs.

Bet tad, kad gribēju norēķināties, man izleca logs ar tekstu-

"We were unable to verify your credit or debit card. To proceed with your purchase, please select a different payment method or add a different credit or debit card, then click Continue."

Lūdzu, palīdziet, jo es nevaru pievienot bilancē naudu daudzos buxos, kur atbalsta tikai PP.

Oskars.

"Mēs nevarējām pārbaudīt jūsu kredītkarti vai debetkarti. Lai turpinātu ar pirkumu, lūdzu, izvēlieties dažādus maksājumu metodi vai pievienot citu kredītkarti vai debetkarti, tad noklikšķiniet uz Turpināt.

Alex250 teica:
"Mēs nevarējām pārbaudīt jūsu kredītkarti vai debetkarti. Lai turpinātu ar pirkumu, lūdzu, izvēlieties dažādus maksājumu metodi vai pievienot citu kredītkarti vai debetkarti, tad noklikšķiniet uz Turpināt.

Es saprotu, kas tur bija teikts.

Man ir premier konts, kredītkarte ir verified, tāpēc tie 2 EUR man bija kontā.

Es nevaru nevienam nosūtīt naudu. tikai saņemt.

Atpakaļ
Tops