IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Problēma ar Domain piesiešanu! DNS

Rasheed

New member
Pievienojies
5. Oktobris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labdien!
Man ir problēma ar Domain piesiešanu,jeb redirect...
Vnk ir lieta tāda ka atradu kur dabūt bezmaksas Domēnu 1.pakāpes nevis subdomēnu!
Ielīdu affialate programmā kurš dod i-veikalu un vari taisīt preces un bliezt augšā un pelnīt sakarīgus procentus!
Piereģistrēju Domēnu,bet tagad kad mēģinu šo piesiet kad lai ejot uz veikala adresi viņš netaisa redirect(Pārvirzīšanu),izmēģināju arī free dns iespējas bet arī nekas nesanāk!Kādam ir kādas idejas?
Šeit var dabūt bezmaksas domēnu: my.dot.tk
Maybe kāds var pamēģināt un kaut ko ieteikt?Man jau galva sāp un nekas nesanāk! :cry:

Rasheed teica:
Labdien!
Man ir problēma ar Domain piesiešanu,jeb redirect...
Vnk ir lieta tāda ka atradu kur dabūt bezmaksas Domēnu 1.pakāpes nevis subdomēnu!
Ielīdu affialate programmā kurš dod i-veikalu un vari taisīt preces un bliezt augšā un pelnīt sakarīgus procentus!
Piereģistrēju Domēnu,bet tagad kad mēģinu šo piesiet kad lai ejot uz veikala adresi viņš netaisa redirect(Pārvirzīšanu),izmēģināju arī free dns iespējas bet arī nekas nesanāk!Kādam ir kādas idejas?
Šeit var dabūt bezmaksas domēnu: my.dot.tk
Maybe kāds var pamēģināt un kaut ko ieteikt?Man jau galva sāp un nekas nesanāk! :cry:

sori vecais nekas nav par brivu, labāk registre savu domenu par maksu, tad varesi pievienot un mainit DNS serverus

Atpakaļ
Tops