IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Prizee

skrachs teica:
uz kādu balvu tu tēmē? un domā to balvu vinnēt ar to biļeti pa 5 bubz?

tieši tā...tagad katru dienu būs aktīvi jākasa biļetes līdz paveiksies....(vispār vēl 5 Bubz nav savākti, bet pietrūkst pavisam maz, tāpēc jāgaida līdz paveiksies...noteikti ziņošu, ja kaut ko vinnēšu)...:)

kodeejslv teica:
a tu tos 5 bubbz ari pakas kad nokasi kadu bileti, un ka saucas ta loterija kura tu piedalies?

pameklē pāris postus atpakaļ, ne jau pirmo reizi tu man šo prasi :) (Gift Ticket - Dāvanu biļete)

Šodien sasniedzu 5 Bubz robežu, taču, tā kā vairs nebija biļešu, nāksies kasīt rīt to rīta, kamēr vēl kaut kas ir palicis! :)

Skatos, ka tu samērā ātri esi ticis līdz Silver1, tāpēc man radās jautājums, vai tu pērc Maxpack? :)

juris888 tu dabuji kadu balvu? tu teici ka pirksi to bileti pa 5. pirki? ja zaudeji tad dabuji tos bubzus atpakal?

skrachs teica:
juris888 tu dabuji kadu balvu? tu teici ka pirksi to bileti pa 5. pirki? ja zaudeji tad dabuji tos bubzus atpakal?

Tā kā tās biļetes tiek izķerteas vienā mirklī, tad visreālākais variants ir gaidīt līdz 1 naktī, kamēr Prizee laba resetojas, jau 3 reizes esmu pircis to Gift Ticket, pagaidām neveiksmīgi, Bubz nost viņi neņem, taču par katriem 5 Bubz var dabūt tikai vienu biļet diennakts laikā, pagaidām turpinu krāt, man jau ir 7.07 Bubz...laikam pēc iespējas ātrāk jāsakrāj 10 Bubz, lai varētu uzreiz pirkt divas biļetes.

kodeejslv teica:
man ari sobrid ir kaut kadi 8 bubbz. Veel neperku bet ir doma, bet pagaidam questus domaju izpildit, ta ari vienu izpildiju un dabuju silver rank + 2 secret games man ir...

Droši vien Silver VIP un Hocus Pocus?

Šodien vinnēju 0,30 Bubz Hocus Pocus spēlē, tas ir lielākais laimests, kāds man ir bijis kādā no bezmaksas spēlēm... :D

skrachs teica:
pats jau tos čekus esi saņēmis?

skatos, ka tēma pagrimusi, bet beidzot es dabūju balvu, īsti gan nezinu, kas tas tāds USB fan ir, bet cena viņam ir 6,90 Bubz, tiesa es dabūju biļetē par 5,00 Bubz, tagad jāgaida kādas 2 nedēļas, kamēr atsūtīs :)

tas ir karlsons pie usb sledzams :D karstajas dienas varesi psut sev virsu :D, kad tu parasti perc tas biletes?

ahahahaha mauhaha, e sliix, nu gan tev davana apsveicu :)))

skrachs teica:
tas ir karlsons pie usb sledzams :D karstajas dienas varesi psut sev virsu :D, kad tu parasti perc tas biletes?

parasti no rīta, kamēr vēl ir, šo gan pirku pusnaktī...es pat apskatījos izsolē, izrādās, ka daži trakie ir pat gatavi maksāt 30 Bubz par to brīnumu :D

da winnet ta winneji ,,
bet kads wsp kkao ir no shii sanemis jau rokas ?!

Atpakaļ
Tops