IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Prizee

kodeejslv teica:
vispar man skeit ka ir gan jeega. Uzravu status nemanot uzreiz + atblekeju vienu questu kaut kads bubbly squeare...

ja ir runa par 6 squares, tad tu nevis atbloķēji, bet paziņoji, ka mēģināsi iziet...

kodeejslv teica:
nu jaja es jau tiko palasijo to lapu :) Bet ta vispar ar sitiem kodiem baigi labi sanaca uzraut par 60% savu progress... UN vispar tu esi pircis kadu maxpak taja lapa kur par 1,8$ no e-gold piedava?

nē, nevienu paku vēl neesmu nopircis...nekad, nekad...:) ja godīgi var dabūt lētak...vispār oficiālā pakas cena ir ~2 eiro, bet par labu cenu tiek uzskatīta cena zem 1,5 $....ir dažādi cilvēki un lapas kas tirgo...galvenais nenoraut uz krāpniekiem :D

Ja es sakraaju tam 300 eiro chekam pa 60 bubz - tas ir kaukas liidziigs loterijai ja?
ja es pazaudeeshu tad jaasaak kraat pa jaunu ja?!

sybyrs teica:
Ja es sakraaju tam 300 eiro chekam pa 60 bubz - tas ir kaukas liidziigs loterijai ja?
ja es pazaudeeshu tad jaasaak kraat pa jaunu ja?!

njaaa...to loterijas veidu es tev neiesaku - nelielas iespējas vinnēt, kā arī tu tos Bubz atpakaļ nedabū, ja zaudē.

jaa, bet patreiz skatos ka auction 300 eiro cheks maxaa 1600 bubz un vienkaarshi vinju panjemt var par 300 bubz?!
un kas ir ar tiem maxpakiem kaa es vinjus varu dabuut?!

sybyrs teica:
jaa, bet patreiz skatos ka auction 300 eiro cheks maxaa 1600 bubz un vienkaarshi vinju panjemt var par 300 bubz?!
un kas ir ar tiem maxpakiem kaa es vinjus varu dabuut?!

tie ir jāpērk...oficiālā cena - 2 eiro, taču ir arī lētāki...
nu par loterijām - Show window nav slikts, jo Bubz tu nezaudē, taču baigi liels pieprasījums - vairāk kā 2000 cilvēku ir pieteikušies uz vienu 300 Bubz čeku. Tā kā pieprasījums ir krietni lielāks par piedāvājumu, rodas inflācija, tāpēc arī 100% čeku var nopirkt par 1600 Bubz.

kādā veidā tu viņu dabūji? pirki? vinnēji? sūta pa pastu? cik ilgā laikā?

vinnēju izsolē pa 10.90 Bubz, sūta pa pastu apmēram 2-3 nedēļas

Ja paveiksies, tad domāju, ka tuvākā mēneša laikā dabūšu pirmo balvu :)

uz kādu balvu tu tēmē? un domā to balvu vinnēt ar to biļeti pa 5 bubz?

Atpakaļ
Tops