IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Prizee

kodeejslv teica:
taja zivju barosana, veel neesmu izspelejis nav laika tagad...

EDIT: ka jums ar refiem te iet? man itka 13 ir, jacer ka kads aizies liela azarta un ja vins vina kadu balvu tad es ari vinneju :)

Pa kuru laiku paspēji tik daudz savākt? Man tikai 3 :)....bet balvu saņemt nebūtu slikti :)

kodeejslv teica:
nu ka tev tagad iet ar referaaliem? man tagad 35, vispar domaju driz arzemniekus bisku vairak piesaistit, tiem moska nav zheel maxpakas, neka latviesiem...

kurā vietā tu viņus tik daudz salasi? :)
P.S. Jo vairāk tu salasīsi, jo labāka būs tava pirmā balva, arī manējā :)

bija man 2.5 bubz :D pameginaju tas speles par naudu. un tagad man ir 0.01 bubz :D

nezinu par tadam. kur tadas ir? un kadas balvas tur? un kapec tur nevar zaudet?

skrachs teica:
bija man 2.5 bubz :D pameginaju tas speles par naudu. un tagad man ir 0.01 bubz :D

Tieši to es arī domāju, kad tu man prasīji vai esmu saņēmis kādu čeku....tēmas sākumā.... :) Vispār vienīgā spēle, kuru ir vērts mēģināt spēlēt par maksu ir tā, kura maksā 2 Bubz....bet es tagad cenšos nespēlēt, bet gan sakrāt 5 Bubz, lai varētu nopirkt Gift ticket un varbūt saņemt pirmo dāvanu... :)
P.S. Mans lielākais laimests - 5 Bubz tajā Saldējuma biļetē par 1 Bubz...

kodeejslv teica:
kura vieta tu pirksi to gift davanu? kura gift izveles veida? un taja atdod naudu atpakal ja nevinne?

Gifts---->Scratching---->Play

Iz viņu lapas:

You only have to scratch the giant present in order to discover whether you have won a gift! If so, you will receive it directly at home! Should you lose, the 5 Bubz will be recredited to your Treasure Chest at midnight on the same day.

Agrāk tā nebija, bet tagad, cik saprotu, ja tu nevinnē, tad pusnaktī, kad refrešojas spēles, tu saņem atpakaļ savus 5 Bubz

Visiem, kuri spēlē:

Nobrauc līdz lapas apakšai, nospied uz Bubbly un ieraksti:

Charity please! - saņem 0,01 Bubz

Uzliec franču valodu un ieraksti:

bloub blib blob blub - saņem 0,05 Bubz

Que le pouvoir du poisson soit en moi - papildus pieredze (pieaugs par dažiem %)

kodeejslv teica:
juris888 teica:
kodeejslv teica:
kura vieta tu pirksi to gift davanu? kura gift izveles veida? un taja atdod naudu atpakal ja nevinne?

Gifts---->Scratching---->Play

Iz viņu lapas:

You only have to scratch the giant present in order to discover whether you have won a gift! If so, you will receive it directly at home! Should you lose, the 5 Bubz will be recredited to your Treasure Chest at midnight on the same day.

Agrāk tā nebija, bet tagad, cik saprotu, ja tu nevinnē, tad pusnaktī, kad refrešojas spēles, tu saņem atpakaļ savus 5 Bubz

a tur jaspelee ir vai kas jadara?

Tur ir jākasa nost, respektīvi, tā ir biļete... http://en.prizee.pl/gifts.php šajā saitā nobrauc līdz lejai un apskaties, tur ir tā bilde :)

bet tur vinnēt var ļoti reti, cik spēlēju vēt tur nekā neesmu dabujis

kodeejslv teica:
Visiem kas grib dabut labaku statusu un bisku pikis ari:
Dodieties uz Bubbly lapas apaksha un rasktam ieksha sitos:

In toate limbile: Bubble, Bubbly, Bulbuc, Bollicino, Blublú, Blubber

Dupa ce v-ati logat pe Prizee, veti vedea ca in partea dreapta jos aveti un link care se numeste Bubulle/Bubbly/Bulbuc.

Dati click pe acest link si puteti sa comunicati cu Bubbly. Ii puteti scrie aproape tot ce va trece prin cap. Pentru unele mesaje pe care i le scrieti veti fi recompensat. Aceste mesaje sunt:

Pentru a castiga centi:

caritate va rog (Pentru prizee in limba romana)
la charité s'il te plait(Pentru prizee in limba franceza)
charity please(Pentru prizee in limba engleza)
Primiti 0.01 Bubz gratuit.

Bloub blib blob blub(Pentru prizee in limba romana sau franceza)
Primiti 0.05 Bubz gratuit.

Pentru partide in plus:

j'ai toujours adoré les poissons !(Pentru prizee in limba franceza)
I always love fish !(Pentru prizee in limba engleza)
Veti primi un ticket Bubulle in plus, incepand din ziua urmatoare, insa trebuie sa aveti activat jocul Ticket Bubulle

Pentru experienta:
Que le pouvoir du poisson soit en moi(Pentru prizee in limba franceza)

Pentru a lansa Triforce:
Peux-tu me parler de la triforce(Pentru prizee in limba franceza)
Can you tell me about the triforce ?(Pentru prizee in limba engleza)
Lansati questul Triforce. Pentru mai multe detalii click aici: Descriere The Triforce Quest

Serait-il possible de recommencer la quête de la Triforce s'il te plaît ?(Pentru prizee in limba franceza)
Would it be possible to start again the search of Triforce please?(Pentru prizee in limba engleza)
In cazul in care nu ati reusit de prima data sa terminati Triforce, aceasta fraza va reincepe questul.

Pentru a lansa Misiunea celor 6 careuri:
Je suis nul en maths (Pentru Prizee in limba franceza)
I am bad in maths (Pentru Prizee in limba engleza)
Mai multe detalii gasiti aici.

Pentru informatii despre quest-uri:

Peux-tu m'en dire plus sur la quête du magicien ?(Pentru prizee in limba franceza)
Can you tell me more about The Magician Quest?(Pentru prizee in limba engleza)
Indiciu despre La Quete du Magicien

Fraze amuzante:

C'est une belle journée pour aller à la pêche !
Tu connais c-kado ?
Tu connais Prizee ?
T'as pas une bonne blague ?
Tu as de belles nageoires !
Comment on fait les bébés ?
T'as pas 100 balles ?
Tu connais Jojo ?
De quand date mon inscription ?
Double Cheesburger svp !
Le forum des joueurs !

Dabuju rummanu forumos, tiko ar sitiem uzravus statusu par kadiem 60-70% tur ir england un francu valoda tie....

Es izrakstīju tos svarīgākos, manuprāt, no šiem pārējiem lielas jēgas nav!!!

kodeejslv teica:
a tu zini kura vieta ir iespejams pildit questus un kad var saakt?

jā, zinu tajā iepriekšminētajā adrasē viss ir laba pastāstīts gan par questiem, gan par citām ar Prizee saistītajām lietām!

Atpakaļ
Tops