IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Prizee

juris888

New member
Pievienojies
20. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Var būt, ka tāda tēma jau ir bijusi, bet es nevarēju atrast :) tātad, kas ir Prizee.com?
Prizee ir franču kompānija, kura dibināta pirms 6 gadiem;
Prizee ir reģistrējušies vairāk kā 14 miljoni cilvēku;
Prizee katru dienu var spēlēt bezmaksas spēlītes;
Spēlējot spēles var savākt Prizee virtuālo naudu Bubz, 1 Bubz ekvivalents 1 eiro;
Reāli dienā var nopelnīt 0.20-0.30 Bubz, taču tas aizņemt tikai kādas 5 minūtes;
Sakrātos Bubz var apmainīt pret čekiem 10, 100 vai 300 eiro vērtība vai pret citām vērtīgām mantām.

Par referāļiem:
Ja piereģistrējoties norādat referāli, tad varat pirmajā dienā visas spēlītes spēlēt dubultā;
Ja esmu tavs "referer", tad saņemtu tādu pašu dāvanu kā tu, ja tā ir tava pirmā dāvana.

Lai reģistrētos, spied šeit: http://en.prizee.com/?refer=Jeshka888

Vairāk informācijas par konkrētām spēlēm un citām lietām saistībā ar saitu angļu valodā šeit: http://en.prizee.pl/games.php

skrachs teica:
pats jau tos čekus esi saņēmis?

Nu čekus gan neesmu saņēmis, bet ne jau tāpēc, ka tas saits ir krāpnieku bars, bet gan tāpēc, ka nav izdevies pieprasīt čeku, jo ik pa laikam paslīd roka uzspēlēt kādu challange un patērēt Bubz, tāpēc tas nav noticis, bet čeki jau tur nav galvenais...pati vērtīgākā balva pašreiz ir plazmas TV...kuru, lai iegūtu, jāspēlē dziez gan ilgi...:) bet saits pats par sevi ir foršs un interesants, varbūt kādam var pēc mēneša apnikt, bet, manuprāt, ir OK :)

kads var man apskaidrot! Kas ir maxpack??? Vins visu laiku saka vajaga maxpack!

vik4a89 teica:

Maxpack - maksas pakalpojums, ar kura palīdzību konkrētu spēli var spēlēt 15 reizes vai loteriju - 45 reizes, kā arī ir citi bonusi, bet ikvienam kā dāvanu 3. dienā Prizee dāvana Maxpack! Kurš viņš tev to saka? :) Bet, ja krāj, var arī sakrāt bez Maxpack...

Edit: Es laikam sapratu - ja esi izspēlējis visas spēles šodien, tad jāgaida līdz rītam...šodien vairs var spēlēt tikai ar Maxpack...

juris888 teica:
vik4a89 teica:

Maxpack - maksas pakalpojums, ar kura palīdzību konkrētu spēli var spēlēt 15 reizes vai loteriju - 45 reizes, kā arī ir citi bonusi, bet ikvienam kā dāvanu 3. dienā Prizee dāvana Maxpack! Kurš viņš tev to saka? :) Bet, ja krāj, var arī sakrāt bez Maxpack...

Edit: Es laikam sapratu - ja esi izspēlējis visas spēles šodien, tad jāgaida līdz rītam...šodien vairs var spēlēt tikai ar Maxpack...

aa nu skaidrs! A cik daudz jasakraj lai varetu veikt izmkasu? es pa saodienu jau sakraju 1,31 Bubz

vik4a89 teica:
juris888 teica:
vik4a89 teica:

aa nu skaidrs! A cik daudz jasakraj lai varetu veikt izmkasu? es pa saodienu jau sakraju 1,31 Bubz

Nu tas pat ir salīdzinoši daudz...kā jau teci tas ir ilgākam laikam - jo vairāk sakrāsi, jo labāk, jo, lai dabūtu vienu no Sacret games, tev jāsavāc 7,77 Bubz un tad jāspēle kokteilis, un tu dabū jaunu spēli, tāpēc es pagaidām naudu krāju šim mērķim.

Te var apskatīties par dāvanu dabūšanas veidiem : http://en.prizee.pl/gifts.php
Lai piedalītos Tombola, ja tu vēlies 10 Eiro čeku tav pietiek ar 2 Bubz, bet, nopērkot biļeti un nevinnējot tu Bubz atpakaļ nedabū...iekš Show Window par 10 Bubz var pieprasīt 10 eiro čeku, ja tu pieprasi, bet nedabū (dabū kāds cits), tu dabū Bubz atpakaļ (tie nekur nepazūd)
Visinteresantākā, manuprāt, ir Gift Ticket, biļete maksā 5 Bubz un var vinnēt visu ko, vai neko :) agrāk zaudētos Bubz atpakaļ nedeva, taču tagad ik pusnakti, ja tu neko nevinnē, tev Bubz atskaitas atpakaļ (tā vismaz viņi saka, pats tagad neesmu mēģinājis) :)

par to clanu varetu izstukot kaut ko! ja kas es piedalos, tikai bez lieliem teriniem :)

Atpakaļ
Tops