IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pelnam naudinu ar savam bildem

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Mesh
  • Sākuma datums Sākuma datums
Jā, esmu mēģinājis. Izmantoju viltīgas metodes lai fiksi dabūtu normālu naudu, bet tie sūdi man 3 akauntus aizvēra, kaut gan es no proxy gāju un katrā bija tikai kādi 5 dolāri per day. Nav vērts ar šitām figņām ņemties.

LOL, nav ko taisīt stulbas mahinācijas, rīkojies godīgi un izmaksās.. :@

LOL, es linkus kloakoju, tāpēc viņi nevarēja zināt izmantoju viltīgas vai nē. Ja tu godīgi šito darīsi, tad varēsi līdz vecumdienām tur mudīties, neko normālu nenopelnīsi. Tad jau izdevīgāk pudeles iet nodot.

Bļe loģiski ka tu ar savu "ziepju trauku" neko šādā sfērā nenopelnīsi! Tāpēc atstāj to darbu tiem, kam ir normālas kameras un kam tas ir hobijs!

Tu smejies lol? Paga, paga. LOOL, es vnk random bildes no interneta ieliku. Un es saku, es varu tur nopelnīt 20 dolārus stundā, ja vajag. Fakts ir tāds, ka labākajā gadījumā viņi tev gadā izmaksās 20 dolārus. Tu tiešām esi tik naivs un domā, ka ja cītīgi fočēsi un liksi savas bildītes, varēsi tādā veidā nopelnīt sev iztiku? Un, Brikson, mani komentāri nav stulbi, jo es saku patiesību.

Nē, tavi komentāri ir stulbi! Tu tiešām domā, ka viņi nepārbauda, bildes ir tevis fočētas vai no i-neta liktas? LOOL Maksās zin visādiem tirliņiem kā tev! Kā tad... Nav nekāds noslēpums, ka ir izstrādāts speciāls meklētājs lai salīdzinātu bildes, jebšu atrastu kopijas, tikai tas viss ir beta versijā vēl un plašai publikai nav pieejams, kad būs gatavs, varbūt būs pieejams par brīvu, varbūt par maksu, tas vēl nav izlemts!

Jā, it kā es nevarētu ielikt vienu baltu punktiņu paintā bildē un tā uzreiz būtu viena unikāla bilde visā netā :D

1. Tu to nedarīji, jo neesi tik gudrs, lai par to iedomātos.
2. Tas meklētājs atrod bildes ar ļoti lielu un pilnīgu sakritību, nevis tikai ar pilnīgu sakritību!

lol, es domāju, ka vajadzētu ieviest forumā jaunu sadaļu- krāpšana internetā, moderators- Kvarcs :)

Atpakaļ
Tops