IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Paypal

riddick

New member
Pievienojies
1. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Problēma tāda ka man neļauj pievienot VISA kredīt karti-This card has been disabled for entry into the PayPal system.

Ludzu atsaukties :shock: Steidzigi vajadzigi 29.90$ - vajag nopirkt vienu lietu steidzigi no ebay.co.uk ... Ludzu izpalidziet. Atdo6u pec iespejas atrak.. mans skype : e-mail99

Plzzzzzzzz :oops:

P.S. Buu6u ljoti pateicigs (ljoti) .. PLLZZ

ja tu man atsuti attiecigo summu latos uz manu bankas kontu es tev to paypal varetu iedot

nja ... man prikols tads, ka tai lietai kuru man vajag - termins beidzas pec 2,5 dienam .. Bet parskaitijums no PTC websita bus tikai @ 15. decembrii . :cry: Mo6 mes varam sarunat ta , ka tu man pec iespejas atrak parskaiti to $ un es tev pec iespejas atrak vinju atgriezu atpakal uz PayPal ... ? Plzz :shock:

es busu tikai zaudetajs tada gadijuma, pirmkart ja pasam vajadzes naudu
otrkart ja sutisi atpakal tadu pasu summu dolars aizies komisijas

sorry bet paliksui tikai kadi padsmit $ un tiesam man jebkura bridi var but ta ka vajag paypal naudu

Plz , palidziet dabut 29.90$ - ljoti vajadzigi , atdo6u cik tik atri vareshu .... :cry: plz :shock:

Atpakaļ
Tops