IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Paypal - problēma

Alex250

New member
Pievienojies
21. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
man uz paypal vajadzēja atnākt naudai, bet uz konta tukšs. man pateica ka viņiem ir jāsūta dokumenti. uz kurieni ir jāsūta dokumenti? es nekādīgi nevaru atrast. :( Man ir Premier un Verified konts jau daudzus mēnešus.

Man bija diezgan līdzīga situācija, ka konts ir bļoķēts un ka nevar ne saņemt, ne izsūtīt naudu, laigan biju jau 4 gadus cītīgs PayPal lietotājs.

Iemesls - kaut kāda drošības pārbaude.

Man uz e-pastu atnāca informāciju, ka ir jānosūta dokumenti pārbaudei. Es nosūtīju vadītāja apliecību un pēc 2 dienām mans konts tika atbloķēts.

Nu man atrakstīja tikko no firmas, un pateica, lai es viņu epastu pievienoju savā paypal kontā un tad būs oki doki. :)

Atpakaļ
Tops