IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

PayPal<=>LibertyReserve<=>Webmoney maiņa7%

auresss

New member
Pievienojies
3. Maijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
registrējamies http://almaz-invest.com/?ref=almazinvest1, iemaksājam
attiecīgo valūtu kādu gribat mainīt PLAN 1 un pēc 7 dienām izņemam uz
uz vēlamo valūtu
pats esmu samainījis PauPal uz LibertyReserve

Bandwidth Limit Exceeded

Idealaku servisu vel gruti iedomaties! Kartejais kaktu katnoris kur pat web lapa nestrada. Pirms tu reklme kautkadus sudus parbaudi vai konkretais resurs strada. :twisted:

Hehe labs joks :lol:

Neviens normals cilveks negaidis 7 dienas lai apmainitu kautkadu e-valutu.Vel smiekligaku reklamu es neesmu redzejis... Nosauc man kaut 1 iemeslu kadel man vajadzetu izmantot so nejedzigo pakalpojumu ja es taja pasa laika to varu izdarit 20 minusu laika pie Pavela www.lvpay.eu Viss process aiznem nieka 20 minutes.

auresss tu esi kartejais spameris tava smirdiga aferistu majaslapa pat nestrada. :D

Nu tu jau ar varēji to savu lapu te nemes nemaz, jo tur nevar samainīt ne alertpay ne paypal un baigi apmeklēta viņa ar neizskatās.

Un darbojas arī viņa tikai no oktobra

Pats vismaz esi tur ko samainijis un pārbaudījis?

tad vismaz uztaisi jaunu topiku.

Atpakaļ
Tops