IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

pārejam uz tumšām krāsām :)

HelmutsHelmuts is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
129
Reakciju rezultāts
7
bieži strādāju vēlu pa nakti, kas arī ir mans mīļākākais laiks :) ... un pārejam uz tumšām krāsām.. vieglāk acīm :)

.. process aizņems pāris dienas, kamēr pamazām atradīšu krāsu gammu, kura patīk :)

jauku vakaru,
H

.. jā, krāsu gamma no sākuma balstīsies uz logo krāsām.. domāju :) .. dzīvosim, redzēsim..

.. Helmuts atguvis sirdsmieru ;)

giphy.gif

:) tik tālu bija vnk - izlaboju krāsu attiecīgajā rindā (tur viņas vispār kopā max 30 - sajaukt neko nevar) - un tāpat viss pa-vecam... + pirms tam to esmu darījis, labi ne mijons reizes, bet tuvu tam skaitlim būtu.. ir nojauta, kur tas varētu būt, pašlaik mazliet slinkums ar ;) :D :D

atradīšu problēmu.. sīkā slimo, esmu birojā pie pc tikai, kad ir nepieciešamība..

p.s. čau Edgar ;) sen, sen, sen neredzēts un nedzirdēts :)

pamēģināju, paldies.. tomēr čiks...

8actglwr1kpdd7acb5z1rscczsfbkgg4.png

----

man liekas, šeit ir cita problēma - jāskatās iekš cita > kaut kas traucē iportēt jauno stilu (liekas izmanto nokešotu versiju)... tikai lapā neko tādu neizmantoju - ne memcache, ne gzip, ne caching plugins - iespējams kešošana notiek servera pusē..

.. tomēr iepriekš gan izmantoju gan minificēšanu, gan citus :/ .. varbūt css tur iestrēdzis.. iespējams?

.. uztaisīšu vēlāk dažus eksperimentus :)

Atpakaļ
Tops