IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

par google adsense

jauntevs

New member
Pievienojies
11. Jūnijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Gribēju uzzināt vai google ļauj reģistrēt otrās pakāpes domeinus (mansvards.oo.lv , juris.traukiem.lv utt ? ) adsenses programma
:?:

ja liksi lv domēnu kā paraugu pie adsense konta izveidošanas, tad tev viņi nemaz neapstiprinās! Reģistrē ar kādu amīšu variantu vai ko tml.. ;)

Registree kaadu gribi kaut lv kaut subdomeenu no nigeeriesu domeenu zonas. Bet man viens luugums sejienes iemiitniekiem: nepatiik man dazas lietas adsensee ,gribas paarbaudiit paaris idejas, taapeec vai vareetu kaads ieiet www.apolo.lv un uz kaadu no googles reklaamaam uzklikskinaat, lapu kas atveras patureet atveertu 5-10min, un peec tam seit uzrakstiit cik reizes un cikos to ir dariijis. No savas puses par paliidziibu pateiksu paldies! un ja kaadi jautaajumi par adsensi varbuut vareesu pallidzeet ar atbildeem... vispaar jau pasen adsensee, manupraat lai kaa arii nebuutu , saada tipa tirgus liideris...

m2tv teica:
Registree kaadu gribi kaut lv kaut subdomeenu no nigeeriesu domeenu zonas. Bet man viens luugums sejienes iemiitniekiem: nepatiik man dazas lietas adsensee ,gribas paarbaudiit paaris idejas, taapeec vai vareetu kaads ieiet www.apolo.lv un uz kaadu no googles reklaamaam uzklikskinaat, lapu kas atveras patureet atveertu 5-10min, un peec tam seit uzrakstiit cik reizes un cikos to ir dariijis. No savas puses par paliidziibu pateiksu paldies! un ja kaadi jautaajumi par adsensi varbuut vareesu pallidzeet ar atbildeem... vispaar jau pasen adsensee, manupraat lai kaa arii nebuutu , saada tipa tirgus liideris...
dariits

Atpakaļ
Tops