- Pievienojies
- 18. Oktobris 2017
- Ziņas
- 129
- Reakciju rezultāts
- 7
atcēlu visus orderus un nolēmu pamēģināt treidot 1% robežās.
Plus, treidoju koinus, kuriem ir liels tirdzniecības apjoms > ieteicams vairāki orderi minūtē. Daudzi no mums ir ievērojuši, pat ja noķer labu cenu, bieži nākās gaidīt 10+ minūtes, lai tikai sagaidītu nākošo pirkumu biržā, un lai mūsu orderis izpildītos, bieži vien ir nepieciešamas 5-6 stundas (tas ir pie ideālas cenas kustības mūsu noliktās cenas virzienā). Piemēram, ETH/ZEC vai ETH/Dash.
ok, ko izvēlējos? 1. nolēmu, ka skatīšos kas notiek ar BNB, jo, ja man ir BNB, es ietaupu 50% uz transakcijām un tas pie 1% uzcenojuma ir ļoti nozīmīgi.
atradu, ka Dash/BNB un Zec/BNB smuki kustās un parasti 4,5-5,5% dienā. + katru minūti nostrādā pirkšanas/pārdošanas orderi.
Vakardienas treidi visi nostrādāja kā plānots un es tikai ceru, ka nekur neesmu kļūdījies aprēķinos

.. viena lieta jāpiezīmē gan.. nē, pat divas:
1) nenormāls laika patēriņš, kas nav racionāls pie šādiem smieklīgiem apjomiem
2) ko darīšu, ja 1. orderis izpildās un cena iet pretējā virzienā? .. nezinu
.. nav stop/loss uzlikts.. kāpēc? .. atzīšos > nemāku
.. vēl neesmu iemācījies tos uzlikt. .. tāpēc turpinu treidot tikai to koinu robežās, kurus droši varu atļauties turēt ilgtermiņā.
kopēcā balance no rīta bija (nesen izkešoju apm 90%):
Plus, treidoju koinus, kuriem ir liels tirdzniecības apjoms > ieteicams vairāki orderi minūtē. Daudzi no mums ir ievērojuši, pat ja noķer labu cenu, bieži nākās gaidīt 10+ minūtes, lai tikai sagaidītu nākošo pirkumu biržā, un lai mūsu orderis izpildītos, bieži vien ir nepieciešamas 5-6 stundas (tas ir pie ideālas cenas kustības mūsu noliktās cenas virzienā). Piemēram, ETH/ZEC vai ETH/Dash.
ok, ko izvēlējos? 1. nolēmu, ka skatīšos kas notiek ar BNB, jo, ja man ir BNB, es ietaupu 50% uz transakcijām un tas pie 1% uzcenojuma ir ļoti nozīmīgi.
atradu, ka Dash/BNB un Zec/BNB smuki kustās un parasti 4,5-5,5% dienā. + katru minūti nostrādā pirkšanas/pārdošanas orderi.
Vakardienas treidi visi nostrādāja kā plānots un es tikai ceru, ka nekur neesmu kļūdījies aprēķinos
.. viena lieta jāpiezīmē gan.. nē, pat divas:
1) nenormāls laika patēriņš, kas nav racionāls pie šādiem smieklīgiem apjomiem
2) ko darīšu, ja 1. orderis izpildās un cena iet pretējā virzienā? .. nezinu
kopēcā balance no rīta bija (nesen izkešoju apm 90%):