IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Palīdziet

giness

New member
Pievienojies
17. Aprīlis 2011
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labdien! Domāju, ka nekad nelūgšu palīdzību tādā veidā, bet tomēr ceru uz cilvēku palīdzību. Mana situācija pēdējo 2 gadu laikā ir tuva meksikāņu seriāliem, asaras ir izraudātas, domas izdomātas. Esmu palikusi viena ar 4 bērniņiem. Finansiālā situācija ir drūma, protams, daudziem var likties bezcerīga. Zinu, ka nevaru nolaist rokas, jo ir jādomā par bērniem...Vēlos atsperties nodibinot savu uzņēmumu..Nelielu, bet savu...Tādēļ,mīļie līdzcilvēki, lūdzu palīdziet kaut ar nelielu daļiņu, kaut 1 Ls pārskaitot uz manu kontu vai nosūtot SMS ar tekstu TXT PALIDZIBA no mobilā telefona (īsziņas maksa 0,99 Ls) uz 1897. Summa, kura man nepieciešama sākumam ir salīdzinoši neliela - 500 Ls. Lai tie ,kuri man palīdzēs, nešaubītos par to, ka finansiālā palīdzība tiek izlietota paredzētajam mērķim, es personīgi nosūtīšu pateicības vēstuli ar jaunā uzņēmuma koordinātēm. Ja vēlēsieties man palīdzēt, tad epastā nosūtīšu jums savas koordinātes un konta Nr.

jons1971 teica:
Ja cilvēki palīdzētu viens otram, tad mēs visi dzīvotu žaļi, bet patiesība ir tāda, mēs laižam tik prom no Latvijas, lai nogrimst mūsu tēvu zemīte. Valdība paceļ cenas visur kur tik ir iespējams, lai uzturētu valsti un tiktu pie jauna kredīta, kuru nekad nevarēs atdot, jo trūkst profesionālu strādnieku. Profiņi tik brauc prom uz ārzemēm un mēklē dzīvei piemērotus apstākļus. Valdība jau apsver domu par viesstrādnieku ieplūšanu Latvijā, nekas mēs izmirsim pēc viņu prognozēm, tad paliks vismaz viesstrādnieki un būs Latvijā nevis latvieši, bet ķiļķēni un klipmas. Protams es neticu, ka ar 500 Ls var uztaisīt kaut kādu biznesu, jo lai nokārtotu oficālās formalitātes, kuras atbilst mūsu valsts likumdošanai, vajadzīgi vairāk kā 500 Ls, kur nu vēl visam pārējam. Vienīgi ja cerība uz to, ka sasūtīs vairāk nekā 500 Ls. Cerams, ka cilvēki saprot, ka mēs grimstam, bet nevar saprast, kas aiz tā visa stāv, jo mēs esam spēcīga un gudra tauta, bet kāds te visu grib nogremdēt un uztaisīt mūs par vergiem vai pabāzt zem tupeles. Sūra, bet patiesība!

Un tu vēl tici tīņu murgiem?

Atpakaļ
Tops