IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

ontimehyip.com

epro

New member
Pievienojies
5. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Man gan liekas, ka šitais ir SCAM .... pirms 2 dienām piņķerīgi aizsūtīju 5$ uz AlertPay, bet vēl jo projām man viņi neuzrādās :(

Tu sūtīji uz to gmail kontu, ai aizsūtīji vispirms e-mail?

Jap, tā ir pareizi, nezinu, man viss notika 1.reiz ~3 stundu laikā parādījās, 2.reiz pagāja ap 10 stundām gan, bet viss notika.

Pieprasīju jau arī 2.ro izmaksu, tagad gaidu.. ;)

izskataas jociigi
programas statistika:
Running days 1323
Total accounts 619169
Active accounts 507432
Total deposited $ 1047890332.71
Total withdraw $ 131678922.84
:D :D :D

1047,8 miljardi ieguldiiti taadaa prastaa firmaa :D

pilniigi noteikti fake.

Nu jā, tas jau jā, bet nu reāli sakot apmēram 50% no visiem saitiem šmaucas ar stastiku.. :D

Pirmo itkā ātri, otro saņēmu pēc 2 dienām laikam, tagad sāku ap PTC atkal darboties.. :D Vairs šinī neieguldu.

Ļoti labs admins ... taka mans AlertPay konts bija bloķēts, vairs uz to nevarēja nosūtīt naudu...

Aizrakstiju adminam, lai sūta uz otru manu kontu un saņemu izmaksu 10 minūšu laikā :)

Atpakaļ
Tops