Beidzot esmu atradis non hyip investīciju iespēju. Tā ir Brantons group investīciju programma. Šeit ir iespēja investēt divos plānos:
Plāns F ar daily interest līdz 1.6 %, atkarīgs no investētās summas. Minimālā investīcija ir 10 USD. Termiņš 150 dienas
Plāns T , kas ir visai savdabīgs plāns, jo daily interest mainās, atkarībā no viņu traderu sekmīgajām investīcījām. Ir dienas, kad ir pāri pa 2 %, bet, piemēram, šodien tie ir 0.01 % tikai. Risks, jo ir arī, kad ir mīnusi, tomēr ir dienas, kad ir pat pāri pa 3 %, padomājat tikai! Termiņš šim plānam ir 200 dienas!
Investēt var:
Liberty Reserve
Perfect Money
Alertpay
un, protams, ekskluzīvā lieta Bankas pārskaitījums
Ko es vēl vēlētos uzsvērt?
Patiešām patīkams un pārskatāms mājaslapas dizains.
Šī ir legāla firma, ar visiem dokumentiem, reģistrēta un pārbaudīta GEOTRUST
Katru dienu pieejams trading report, pilnīgi detalizēta informācija par katru dienu, cik, kurā pozīcijā ieguldīts, naudas depozīts, izņemšana no trader konta.
Protams, ir live chat, ļoti atsaucīgs supports.
Visu šo iespējams katram pašam izmēģināt un apskatīt ŠEIT, labprāt dzirdētu citu viedokli šajā sakarā!
Paldies!
Plāns F ar daily interest līdz 1.6 %, atkarīgs no investētās summas. Minimālā investīcija ir 10 USD. Termiņš 150 dienas
Plāns T , kas ir visai savdabīgs plāns, jo daily interest mainās, atkarībā no viņu traderu sekmīgajām investīcījām. Ir dienas, kad ir pāri pa 2 %, bet, piemēram, šodien tie ir 0.01 % tikai. Risks, jo ir arī, kad ir mīnusi, tomēr ir dienas, kad ir pat pāri pa 3 %, padomājat tikai! Termiņš šim plānam ir 200 dienas!
Investēt var:
Liberty Reserve
Perfect Money
Alertpay
un, protams, ekskluzīvā lieta Bankas pārskaitījums
Ko es vēl vēlētos uzsvērt?
Patiešām patīkams un pārskatāms mājaslapas dizains.
Šī ir legāla firma, ar visiem dokumentiem, reģistrēta un pārbaudīta GEOTRUST
Katru dienu pieejams trading report, pilnīgi detalizēta informācija par katru dienu, cik, kurā pozīcijā ieguldīts, naudas depozīts, izņemšana no trader konta.
Protams, ir live chat, ļoti atsaucīgs supports.
Visu šo iespējams katram pašam izmēģināt un apskatīt ŠEIT, labprāt dzirdētu citu viedokli šajā sakarā!
Paldies!