IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana nesaprotu par naudas iegushanu

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs ayck
  • Sākuma datums Sākuma datums

ayck

New member
Pievienojies
18. Marts 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Es nesaprotu vardu sakot esmu vairakas majalapas regojies un pa dazhiem banerishiem paspeidiijis...Un man rodas jautaums kada veida ta nauda nonak uz manu e-gold kontu..vel tur man neka nav , bet varbut ari nebus , jo kkur bijakkas jaievada tajas majas lapas..., ja varetu paskaidrot sho lietu ka uzklikkjinot uz banera es dabunu naudu e-gold kontaa ?

ayck teica:
Es nesaprotu vardu sakot esmu vairakas majalapas regojies un pa dazhiem banerishiem paspeidiijis...Un man rodas jautaums kada veida ta nauda nonak uz manu e-gold kontu..vel tur man neka nav , bet varbut ari nebus , jo kkur bijakkas jaievada tajas majas lapas..., ja varetu paskaidrot sho lietu ka uzklikkjinot uz banera es dabunu naudu e-gold kontaa ?
AK SHAUSMAS :lol:

es jums ludzu paskaidrot nevis kritizet manas zinashanas shaja jomaa.....

jasak ar to ka jaiemacas latviesu valoda. tiesam gruti saprast ko tu megini pateikt. bet par to kas sakt pelnit var atrast te pat foruma.

1) izmet no galvas autosurf un paid to sadaljas, no personigas pieredzes kasti vairaki desmiti latu
2) Palasi aff marketing, un pelni tur
3) Panjem betfair trading, tas gan sheit nav nekur minets, bet sakuma bus labi, pats pashlaik ar shito nodarbojos.

tev vajadzes radiit lapu, ar daudz unikaalas informacijas anglju valodaa (kopeeshana = ne-unikaals), taa kaa to vari atmest uzreiz:)

nu ok es pats palasiju ko biju uzraxtijis un pats knapi sapratu...vardu sakot es uzspiezhu uz baneri par kuru maksaa ja tu esi uz vinja uzspiedis . Kaa tada gadijumaa nauda nonaak mana e-gold kontaa , ja nekur nav prasits noradit manu konta numuru...+ loud pameginashu tavu ideju..

Tas nozime nauda nenonak tava konta.
Neter savu laiku spaidot uz kautkadam reklamam, tici ko pieredzejusi cilveki saka.

beidz regoties, bet domaa kaa uztaisiit normaalu lapu:) tad varesi vai nu adsensi lietot vai tml; protams ja tevi interese 10 centi dienaa, krapshana utml, tad vari iet ieskrieties:)

Viss skaidrs varu atmest ideju pelniit internetaa , jo html ; php ; MQSL un visas parejas programeshanas nav mans laucinsh :(

ayck teica:
Viss skaidrs varu atmest ideju pelniit internetaa , jo html ; php ; MQSL un visas parejas programeshanas nav mans laucinsh :(
Ir divas iespeejas!Vai nu maacies vai nu aizmirsti par pelniishanu netaa :)

ayck teica:

nu wordaa stradaat maaki? ja maaki, tad jau arii frontpage vai dreamweiverii varees;;)

Vai ari tresa iespeja, neko nemacies bet pelni interneta :P
Tak visadi CMS un templeiti pilna d****. tas i pilns internets.
Tik raksti textus un aiziet.

cms - content managament system
template- gatava weblapas dizains pasam tikteksti jasaraksta

nu ta nezinu vai der , bet es izveidoju mjas lpau par automashinam.Kas man butu jadara talak ???

majas lapa : http://vvv.autounix.com/

tads iespaids rodas ka tu 3 nedelju pie neta sedi..... labak iesaku papraktizeties internetvietnju parlukoshana un pec tam kjerties $ mekleshana :)

btw atvera to tavu gara darbu... wtf? es tur redzu tikai ljoti sudigu cms base sourci i viss :D

Tā mājas lapa...hm...nekā diža, bet neviens nepieminēja ka galvenais ir trafiks un lietotāji, vajag ko unikālu, pašlaik veidoju vienu unikālu saitu, pēc manām domām, iesaku ja vēlies pelnīt ar mājaslapu tad pirmais nopērc labu domēnu, tās manas domas bet nēmsu jau nekāds pro :p

tie ir skripti un dizaini lapai kas pasham nav jataisa bet, bet ir jau gatavi. atliek tik uzlikt un smuka lapa gatava. pectam tik rksti iekshaa ko gribi caur admin paneli vai html

Atpakaļ
Tops